Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Csináltam ma tiramisu pohár krémet és meglepően jó, ahhoz képest, hogy 10 perc alatt meg lehet csinálni és még az én képességeimet sem haladja meg.:))
Ez is beugrik még vadidegen kocsikba is.....gondolja, ha nyitva van az ajtó, akkor ő oda bemehet :)))) volt már egy - két kínos szitu :D de eddig még mindenki mosolygott rajta :)))))
Jól nézne ki fülvédőben :)))))
Ha szabad érdeklődnöm honnan írsz? Magyarország egyáltalán?
Totál hihetöen tudsz füllenteni :)
Enyémet sem lehet kirobbantani a kocsiból. :)
Tiédre meg tegyél fülvédőt :))
Légy optimista :) Ma már én is az utolsókat rugtam a forróság miatt, azt mondtam, tuti nem lesz semmi hidegfront, legalábbis itt nem. Erre most pokrocba bugyolálva ülök az udvaron és élvezem... :)))
Atyaég....mindenki bealudt a témán :)))
áhhh....egy titkárnőnek a gemkapocs nem unalmas téma :)))))
Még jó, hogy jön :D Vele versenyzek :))))))
Imád autókázni :)))) de azért figyelembe szoktam venni, hogy a hallása egy pöttyet jobb mint az enyém :))))
Jó, hogy nem azt mondtad álljak féllábra. Sejtem sokáig állhatnék úgy :-))
Persze, de csak ha aránylag kevés papír van benne, a sok csak csúszkál ki belőle. (
A kicsi ,szürke, fémesekkel kezdünk és mire a többihez érnénk már aludnál úgyis.
Kutya is megy? Az enyém igy lett szokatva :)
Tedd a kezed a monitorra...küldöm az "enerdzsit" :)) Szólj ha megérkezett :))
Azt írtad, hogy főleg...vagy valami ilyesmit :D nem azt, hogy csakis az :)))
De abból is vannak érdekesek, pl. a nagyok :)) azokat is szeretem :))))
Most nem. Óriási szél van. Kiviszi a fejem :)
CD bekészítve :D System of a Down, Toxicity album :D csak a kutya bírja a hangerőt :)))))
de ma a szürke fémes a téma.
Jujj, de izgi! Imádom a formáját, és ahogy odafogja a papirt...hmmm :))))
Nógrád megye. Elég, szerintem ennyi, mivel elég kicsi ez a megye. :-)
Már nehezedik a fejed, alig bírod nyitva tartani a szemed, keresel egy ágyat és olvasol egy érdekes értelmező szótárat.
Ablakok remélem nyitva :)
Kocsiba meg egy klassz cd, és elrepül az idö holnap :))
De ez izgi!!!! imádom a gemkapcsokat!!! komolyan :D
van egyfajta kék, amit mindig kiválogatok, hogy nehogy véletlenül elküldjem valami irattal, és soha többé ne lássam :)
OK. Korrekt. De légyszi akkor küldj egy kis álmosságot is :)))) elég lustizós napom volt, nem igazán fáradtam el :)))))
Mondd a cimet! :)) Mindent megteszek :)
Mai téma: gemkapcsok színváltozatai, főleg a szürke fémes
Nekem is, de még jön vissza.:-/
Akkor menj aludni :) Majd én gondoskodok róla, hogy addig ne legyen semmilyen izgalmas téma, így nem maradsz le semmiről, ha alszol.
Itt is :) akkora szél van :)
Menni kellene aludni....de persze, most nem vagyok álmos...majd leszek reggel, amikor négykor kell kelnem :(((( és egy laza 220 km-t vezetnem :(
Küldj éjszakára abból a hidegből. Szeretném, ha arra ébrednék, hogy kicsit fázom.
További ajánlott fórumok: