Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Igen?
Hát megmondom őszintén nekem meg valami magasztos túlmisztifikált valami...olyan elérhetetlen,Istenség...mármint ez akkor jön be amikor meghallom a szót,a Dalai láma jut eszembe meg ilyenek...és régen azt hittem hogy ők különleges valakik...mintha nem is emberek lennének,és ehhez kötöm a szót.
Szerintem a tanítok is emberek...ugyanolyanok mint én,csak tapasztaltabbak,és okosabbak...többet tudnak!:O)
tudod akkor jönnek a disznó poénok.
:)
Nem tudom. Attól függ ki miért hisz. Ha hitegetnél valakit, akkor a te hibád.
Amúgy ha észreveszed, hogy befolyásolható emberek hisznek neked, akkor az már egyfajta felelősség. Ott nem ért ezzel csinnyán bánni.
A képességeket a megfelelően használni.
:)))
Én nem ezt érzem.
Pedig újraolvastam.
Igen .
Tudom.
Engem eleve megbízhatatlan,körülhatárolhatatlannak kellene beazonosítaniuk.
...szerinted az én hibám ha bíznak bennem?:))
Nem, ezt arra mondtam, hogy Osho is elméletről beszél és neked tetszik, pedig azt mondod, csak a gyakorlatban hiszel.
Ellentmondások hada :)))
Dehát ez Fata.
És ez még rímelt is :))))
meg felfogástól...igen.
Bevallom a túl mélyre szárnyalásnál mindig felüti a fejét a cinikus énem, amelyik szeret ráröhögni nagyon komolykodó dolgokra.
:)
Ez osho volt?:))
Nahát,lelki társak vagyunk:)))
nekem a guru szóhoz kizárólag negatív dolgok kapcsolódnak.
biztos a divatos néphülyítések miatt.
Hát .... AZT a hsz-t még mindig nem ....
:o)
Oké. Akkor most már tudom.
És Fata is így csinálja. Nem rosszalkodik :))))
Már hogy lenne hiba megismerni az univerzális szabályokat. A Guruk is ezt teszik, akiket szeretsz.
Az nem hiba, ami működik. Az nagyon jó. Ha majd egyszer kipróbálod, akkor érteni fogod mi a hiba és mi nem :)
Arra szeretnél rávilágítani,hogy Dokit Pl nem tartom barátomnak?:))
Dehogy is nem!:)
Annak tartom.
Életen át tartó bizonyosságot tartasz fontosnak?:)))
Öreg hiba.
"Amiket te szoktál mondani, az csak egy ideig jó?"
Amiket én szoktam mondani,azok az én gondolataim,amik sokszor évekig kitartanak,de van hogy pár perc után megmásítom őket:))
Szöveg. Osho is elmélet.
Én ezt már nem veszem be. Nálam jobb magyarázatot kell kitalálnod :))