Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Ellentmondanak ám ezek a dolgok egymásnak. Ugye érzed?
Ha te teremted a valóságodat, akkor honna lesz neked szereped? Ki adja azt a szerepet?
Valami nem stimmel :)
Nem másokról beszélek.
Repülj ide. Most! Ne szabj magadnak határt.
Bizonyítsd be, hogy ez nem csak szöveg. :)
Én is.
Önmagamért ,a férjemért,a gyerekeimért ,a kutyámért,a cicámért,a ...na jó nem sorolom.
Én abszolút felelősséget vállalok értük,a magam módján!:))
Csak önmagad szabhatsz határt,emelhetsz korlátot .Ezek azok,amikkel szembenézve megharcolsz önmagaddal.
Mások korlátai csak akkor lesznek a tieid,ha annak hiszed őket.
Mindenki frankó. Hitler, Sztálin, sorozatgyilkos. Mindenki oké. Csak vannak és sajátosan élnek. Minden rendben velük.
:O)
Én úgy érzem ,nincs gond.
Mindenki teremt,van aki felelősséget vállal ezért,van akik azoktól tanulják meg a felelősségvállalást,akik képtelenek erre...mindenkinek meg van a szerepe.
Dehogy utálom,hisz nekem is vannak,nanáhogy!:))
De ettől még tudom,hogy csak korlátok,tudom,ha igazán akarnám,egyszerűen eltüntethetném.
Tudom,hogy mások,vagy önmagam teszem körém ezeket,és azt is tudom,hogy megtehetném,hogy egy "tollvonásra" eltüntethetném őket!:))
nem azzal van a gond hogy ki mit tereremt.. hanem a felelösséggel., hogy miként..
mert mindenki csak is a saját maga valosságát teremit.. hegycsúccsal van anélkül... csak használni tudja "imaginációjának" tükrét..
vagyis a felelösségre helyezném a hagsúlyt.. amit csak tudatos valósságteremtéssel vihetünk a csúcsokig..:)
Te többet hiszel az alakítás lehetőségébe, mint amennyi van. Illetve többet mondassz, mert abban nem vagyok biztos, hogy hiszed is, hiszen ha kipróbálod, akkor rájössz a korlátokra.
Sajna megetetik az embereket manapság azzal, hogy nincs határ, aztán amikor mégis beverik a kobakukat, akkor indul a csalódás.
A korlátok a cselekedeteink milyenségének a következményei. Tehát a gondolat és a cselekedet a tiéd, de a következményt kapod.
Tehát előteremted, de akkor fogod a számodra megfelelő következményt előteremteni, ha már rájöttél az ok-okozat rendszerére. Mármint, hogy az univerzális törvénynek megfelelően mi a következmény. Azt nem a gondolatod teremti, csak előidézi.
:oDDDDDDDDDDDDD
Na, igen. :o))
:DDDDDDD
Azt hiszem ,ha lenne indíttatásom,új szótárt írnék:))))
Csak az emberi lét keretei szabhatnak korlátot.
A gondolataink,az érzelmeink,mások érzelmei és mások gondolatai,a gondolatai utáni gondolataik,amiből a miék következnek,és érzelmeink, és az övéik....
...ezek a határok,amik az emberi életben állandók.
"valóban TE alakítod a saját valóságodat. ....."
Igen ..... de adott kereteken belül .... igaz általában tágabbak a keretek, mint ahogy azt érezzük vagy képzeljük ..... de vannak. :o))
több lehetöség van., gondoltam csak kiegészitik., de ezis lehet egy "irány".. és innen is megközelithetö.. vagy... egymásik pl..
- héjjj.! az nem is kutyaszar csak annak látszik..:D
mert nem az ut volt az objekt..:))
Én értettem, hogy mire gondoltál abban a hsz-ben .... én viszont nem olyan értelemben használtam a hegy tetejét .... és asszem Edi'e sem teljesen ..... mondhattam volna helikoptert is ..... :o))
Én azt az állapotot, amiről Te beszéltél, nem a hegy tetejének hívom ..... :o))
Hahahaahhahahaha:))))))))))))))
Ugyan már Doki:)))
Ha valóban azt tartanád valóságnak amit látsz,amit megtanítottak hogy láss,akkor nem kételkednél abban,hogy valóban a valóság az amit látsz.
Márpedig kételkedsz,és én is kételkedek,és Róka is Máska is ,Panna,sőt még Igsz is,és gyurki is....mert ha nem így lenne,akkor a mindentudás állapotába leledzenénk,pl a csácsi hegyen!:DD
A valóság nem egy adott valami,nem egy megtanult valami,ha naivnak tartod,akkor félsz abba belegondolni,hogy valóban TE alakítod a saját valóságodat.
Szerintem ez nem a hegy teteje.
Sokszor én is csak félig jutok el,mint pl most is:)))
Ez nem ilyen egyszerű.
Lhet hogy kikerülöd a kutyaszart,mert azt mondod undorító,és büdös,és inkább kikerülöd,miközben dagonyázol egy moslékban,ami közvetlen a kutyaszar mellett volt.
Nem értem miért gondolja mindenki,hogy egy kutyaszart ha kikerül,akkor "tiszta útra lép".
???
:))