Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Ruzsa Magdi énekel ...GABRIEL,avagy gábris?
Ö nekem is sokat segit.. szeretem én is és ö is engem, jó a kapcsolat.. az angyalok már mint aki szereti öket az is lehet angyali értelem az életben..:))
Máski.) ezt kifejtenéd még egyszer nem értem.. ma én nem értem a tömondatokat..
köszencs:)
Legszebb nekem: Gabriel....angyalom...!!!((R.M.))
Ő az enyém...Ddd
a fizikai halálal nincs tapasztalatom.. még élek..:)
igen egy másik tudatállapot..
Van úgy hogy nem mondok nevet "csak" Angyalok megszólítást használok, vagy Arkangyalok, mikor kártyát húzok általában olyankor van ez. :) Nem vagyok én profi. :) De volt már hogy Mihály arkangyallal szerettem volna előrébb jutni kommunikáció terén, ezen gondolkodtam és az őrangyalom elmondta álmomban mi a teendő, és akkoriban barátnőmnek raktam kártyát, Mihály segítségét kértem és az ő lapjai bizony a kártya aljára került nem egyszer, meg éreztem a jelenlétét nagy melegséget és bizsergett a karom mikor meg kellett állnom a keveréssel, hihetetlen jó volt. :) Szóval ő az az arkangyal akivel szeretnék "profin" társalogni. :) Amúgy legtöbbször Mihályt kérem én is. :) Meg még Rafaelt szoktam gyakrabban. :)
ne áltasd magad, ha nem vagy felkészülve FIZIKAILAG!, hogy elhagyd ezt a világot,... azaz minden túlélőnek TRAGÉDIA....
Szerintem a halál egy másik tudat állapot...(többek között.)
Ugyanaz maradok aki voltam,csak máshogy jelenek meg,de a tudatom teljes mértékben megmarad.
és milyen angyalokkal vagy arkangyalokkal társalogsz..:)
enyém Mihael és Gabriel arkangyal.. a tiéd..
Én vagyok az élő példa hogy ez nem így van. :D
szerintem is valahogy igy lehet elképzelni..
mikor elöször találkoztam ezzel a kifejezéssel.. csak pislogtam.. aztán kitisztult a kép.. hasonlo elképzelésre jutottam.. meg azota meg is éltem.. sztem.. igaza van.. mert a halál is.. nem csak fizikai hanem annál sokkal több.. és még azt is mondja ha sikerül ebben az életben befogadni ezt.. a fizikai halál pillanatában is könnyebb lesz elhagyni ezt a dimenziót, világot..
Na látod, hogy megfogalmaztam?....
Hányszor, de hányszor feltettem ezt a kérdést: miért nem elég csak 'másokat'...szeretni.!
Bizony, minden válasz arról szólt: ha MAGAMAT nem tudom, akkor ŐKET sem fogom.
Hát ennyi: most már szeretem magamat is...nem csak Őket.
Mennyire? :) Nálam eléggé komoly. :) Szoktam segítséget kérni tőlük, segítenek is, üzenetet is szoktam kérni, kapok is... :) Igénylem a segítségüket, és hálás vagyok nekik, szeretem őket és jó hogy ők is. :)
hhuuuúa, csakis magamat...mint angyal, vagy ördög 'képében' isss....D.)
Átvitt értelemben?
Minden pillanatban meghalsz és újjászületsz,minden pillanatban más és más vagy,mindig egy kicsit másabb...
Vagy nem értek egyet.
de igen Edi :) meghalni tudni életunkben.. (Tao tanitás egyik eleme) azért ebben már csak van valami..
az jó. én is szeretem.. és mennyire komoly nálad.. vagy csak most ez megy..:)
azt hittem te szerötöddd..az angyalkákakat.. sebaj.. majd..:)
hogyne...én értettem, hogy mit mondasz, és nem miattad írtam azt.
Egyet értek.:)
Így már értem.
Nem félek én. :DDD Az angyalokat meg szeressem, igen. :)))
engem is 'kiver' a víz, mikor pokolról avagy angyalokról írnak.
az csak egy könyv mért félsz töle.. démonok.. na ne már.. és mi van az angyalokkal.. öket szereted..?
Nem! Én nem ismerem a Te életedet, honnan ismerném? Arra gondoltam, hogy a bajokból kell jól kijönni általánosságban mindenkinek, meg magából az életből a végén, ez csak olyan szólás, hogy jól kijönni... Hogy azt mondhasd, megérte... Szóval, érted ...
Csak beleolvastam, mert nem lett volna idegrendszerem az összes hazugságot végig olvasni. :D
Vagy megszállt egy démon... :DDD Ugyebár ez is népszerű elképzelés a fanatikusok körében... :DDD
az élet értelme a halál..
További ajánlott fórumok: