Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Miért vita?
Annyit kértem, hogy nem kérek sajnálatot..
Nekem sem.
Mármint sok nő úgy van vele, hogy tökre szeretne gyereket,és van hogy az apa csak másodlagos.
Én ezt sosem értettem, hogy miért.
Én nem akarok gyereket, és nem is ad semmi plusszot a tudat, hogy majd egyszer lesz.
Viszont ha lesz egy normális pasi, akivel jó együtt lenni, akkor biztos fogunk családot alapítani, de nekem ott sem a gyerek a központi kérdés.
Szive joga mindenkinek a saját elképzelése szerint élni. Ha abba nem fér bele egy gyerek, az is az ő dolga.
Nem vagyunk egyformák mi emberek.
Engem a szerelem, életem első szerelmétől.. olyan szerelmes voltam belé, hogy tudtam, hogy tőle akarok gyereket, csak naív lánykaként azt hittem, hogy magamhoz láncolhatom egy gyerekkel.. hát a valóság kiábrándított ebből a tudatból..
De akkor is 8 évig tartott a szerelem..
Na, neked is akkor egyik dolog kötődött a másikhoz.
De legalább elmúlt. Engem már össze-vissza szúrtak, vágtak mire valami érdemleges kiderült.
Megszokás :))
De a látszat csal...van ott minden :))
Igen.. mellette apranaxot, meg egy rakás más reuma gyógyszert kellett szednem.. de hatott a kezelés, sokáig kaptam.. lement a duzzanat a lábaimról, mert akkor csak két emberbe kapaszkodva tudtam lábra állni, és szép lassan újra helyre jöttem..
De a duzzanatot a fertőzés okozta.. még immunológiai kivizsgálásra is küldtek anno... autoimmun gyanúval.. de szerencsére az nem volt, csak a végén írta le egy belgyógy. főorvos, hogy a rengeteg kórkép, a lezajlott betegség felveti egy már lezajlott mononucleozis betegség gyanúját..
Na akkor én holnap kipróbálom :)
Felkeltette az érdeklődésem.
De nem lesz fogyókúrás az tuti :)
Ha sárga, akkor finom :) Már lecsekkoltam :)
Görög meg...cukrozd le és tájékoztass :))
Klassz...
A fiziko neked hatott? Elmúlt?
Én nem mentem el, hiába kiirtak...mondtam a dokinak, ne szórakozzon, ezek max. megsimogatnak, de nem fognak hatni.
Küldte már mindenfelé eredménytelenül.
Aztán váltottam dokit, csak azt bánom, hogy nem hamarabb léptem meg a dolgot.
Nekem 5éve kezdödött
Fizioterápia volt, 4 különböző részen egymás után, szinte minden végtagomon volt valami.. Térdre interferencia, lábaimra, mivel be is voltak dagadva - galvános, a gerincemre is fekve úgy, hogy a lábaimon is volt az az akármi, hogy stimulálja, és a karjaimra is volt galvános..
A sors fintora volt, hogy akkor vele egyidőben volt mononukleózisom is.. vagy hogy kell írni..
Együtt volt a kettő.. de ennek már 11 éve..
:)))
Biztos köt:)