Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
A mai világban az nem kizáró tényező :))
Hát lehet, bár két 50-es hölgy volt:)
Na én megyek hajcsizni...mindenkinek szép álmokat!
:)
Sztriptiztáncosnők voltak tuti :))))
Ismerem a fajtájukat :))))
Kislány koromban tizenévesen a törölközőből apácafejfedőt csináltam magamnak időnként. Egyszer a kórházban egy néni azt hitte, hogy tényleg az vagyok.
Tegnap láttam 2 apácát, én bírom az álruhájukat:)
Gyenge kezdet után viszont erős visszaesés tapasztalható.
Szerintem a papok vagy apácák sem kevésbé szerethetők azért mert nem alapítanak családot.
ja ,ez idézet egy vicclapból.
Egyértelmű, csak hát a szokások.... :)
Eddig a szakadék szélén álltunk, de most végre egy nagy lépést tettünk előre.
Ne félj megtenni egy nagy lépést. Egy szakadékot sem lehet két kis ugrással átszelni... :)
Ők engem hoztak a világra, szeressenek engem önmagamért, ne azért mert unokát szülök nekik.
Ha olyat szeretnél, amid még soha nem volt, akkor olyat kell tenned, amit még soha nem tettél!
:))))
Ennyi...felesleges szaporitani a szót. Úgyis csak a magukét mondják :)
Na én ezért vettem kutyát...kis édeset, szorongatnivalót. Anya odavan a kutyusokért. Most őt hivja úgy, hogy az unokája :))))
Na engem sem hat meg különösebben,azt szoktam mondani, hogy ha lesz lesz, ha nem nem.
Nekem a sors pont így akarta, és pont őt, hogy a tanulási folyamatom legyen az életem során..
Ezt nekem is mondogatja mostanában apukám...hogy mikor hozok már neki egy unokát...mondtam neki 10 éven belül:)
És ha ő azt nem éri meg? ...Hát mondtam neki,na jól van engem hagyjál ezzel a szöveggel:)
Ja, meg amikor kisgyereket látnak nagyszülővel, és egyből célozgatnak könnybelábadt szemmel, hogy ilyen kis drágaságostündérvirágot szülhetnél már nekik, mert nekik nagyon rossz unoka nélkül, és erről csak te tehetsz.
Pedig hányan megcsinálják....:)
Szerintem ez a normális.Még régebben én is úgy gondoltam, amikor párkapcsolatban éltem, hogy hamarosan kellene gyerek, mert már elmúltam 23 és mindig fiatal anyuka akartam lenni...szóval hajráááá!!
....aztán másként alakultak a dolgok, és egy percig sem bánom, mert időközben rájöttem, hogy mi kell a boldog család kialakításához, így idős anyuka leszek...fene bánja, de legalább jól fogom magam érezni:)
Dettó...
Mert már másnak van, meg bezzed a szomszéd Kati, már 3 van neki, neked meg egy se...
Ilyenek a szülők
Én is el tudom képzelni az életem gyerekkel, de gyerek nélkül is.
Én sem lettem volna soha képes arra, hogy olyannak szüljek gyereket, akit nem szeretek..
Engem meg az idegesít és nem is értem, hogy a szüleim miért verik magukat földhöz, hogy unoka kellene nekik. Olyan gáz ez az időnkénti ösztökélés, hogy idő lenne gyereket csináltatnom magamnak, de főleg nekik unokát.
Igen szerintem sem jó ha valamiért akarunk gyereket. Mert akkor ott nem is a gyerek a fontos, hanem hogy megfeleljenek valami más, külső dolognak.
Én úgy vagyok vele, hogyha lesz valamikor egyszer normális pasim, akkor persze fogunk gyereket vállalni, mert mért ne ha úgyis szeretjük egymást, akkor persze, hogy jöhet a baba, de ha ezek a dolgok nem állnak fent, akkor nem szeretnék inkább gyereket.
Anno, mikor én vélekedtem igy és ezt megtudták páran, hát minden voltam, csak fehér ember nem...
Mert, hogy gondolkozhatok igy meg sallalalsalllala
Lövésük nem volt mire alapoztam a kijelentésemet, de rögtön elitéltek...
További ajánlott fórumok: