Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Oda vissza működik:)
Valamikor kell a tett,hogy érezz valamit,ami előre visz.
Valamikor meg már érzed,így jól cselekszel.
:))
És a tulajdonságaink csak attól függnek, hogy mit tapasztalunk, vagy inkább attól, hogy mit hozunk?
(Bocs, nekem kezd késő lenni.)
Nem az érzések motiválnak a tetteinkre?
Jó éjt!:)
Ma azon gondolkoztam,hogy szinte nem számít,hogy mit teszünk itt lent,hanem inkább csak az,hogy mit érzünk,és mit tanulunk meg érezni.
A tettek csak eszközök amik elősegítik az érzéseket.
De aztán meg persze szoros az összefüggés,mert tettek nélkül nem mindent éreznénk át,és vannak olyan tettek is ,mint pl,a hivatás gyakorlása,ami feltétel ahhoz,hogy jól érezzük magunkat.
A boldogság elérése is csak egy eszköz,ami motivál arra,hogy a megfelelő érzéseket tanuljuk meg.
Jó éjt!:)))
1. állapot a tökéletesség. 2. állapot több életen keresztül arra szolgál, hogy visszataláljunk a tökéletességhez. Ha visszataláltunk, akkor mi a garancia arra, hogy nem kezdjük el újra a "bolyongást"?:))
Ha a lelkünk a tökéletesség állapotából indult, akkor miért jött ki ebből az állapotból, ahonnan már nincs hova fejlődni? Miért nem volt ez neki megfelelő? Miért esett vissza szinteket? Azért, hogy az eredeti állapotába fejlődjön?
(Csak kötekedni akarok.)
Bennünk vannak azok a dolgok amik nem jók.
Vannak amik hiányoznak.
Úgy születünk.
A szülők meg megadják azokat a dolgokat,amikre szükségünk van.Tehát pontosan úgy rontanak el minket,hogy azáltal tanuljunk.
És ha ezt felismerjük,és tudunk rajta változtatni,akkor tanultunk.
:)
A lelki sérülés az eszköz tulképp,hogy elérd a szépet és a jót.Ami még nincsen meg benned,azt általa szerzed meg.
:)
Persze hogy nem. Mivel mindannyian azok vagyunk, viszont sokat tudunk rajta javítani, így a boldogság adott.
Miért, te ismersz tökéletes embert?
Amikor nem dolgoztam,nekem ez az időpont még csak este volt:)))
Régi szép idők...amikor még hajnali 4 ig,itt dumcsiztunk:)))