Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Ilyen korán ? :)))
Jóéjt! :)
Semmi baj Doki! Annyi a probléma, hogy mindenki más nyelvet használ, mindenki más utat követ, ami elviszi saját magához. Persze utak és utak között különbség van, akár minőségében is.
Ha mindenki másképp használ egy szót, abból zavar keletkezik, mert nem tudjuk összeegyeztetni a mondandónkat.
Ez nem azt jelenti hogy az egyik hülyébb a másiknál, és nem is kell összeugranunk.
Csak annyit jelent hogy valaki így látja, valaki úgy, és mindenki mondja a magáét.
És talán megtudjuk értetni a mondandónkat egymással.
Szóval semmi baj nincs, amíg nem megyünk át személyeskedésbe.
Nem tudok mit mondani róla ,amíg nem olvastam.
Persze hallottam már sok minden szépet és jót róla,és biztos vagyok benne ,hogy "nagy" könyv,vagyy "igaz" könyv.
Lehet ,hogy csodálatos,és az is lehet hogy megváltoztatná az életemet ,ha elolvasnám,ki tudja?:))
De nem tudok mást mondani erre,mint amit ma fejtegettem egy másik fórumon.
Hogy minden hit,tan,-izmus,-itás lényegtelen ,hogy milyen szinten működik,nekem mind korlátot jelent.
Így inkább bízom magamban ,Maradok "fata"-ista:))
"Csak az fogja elolvasni aki megérett rá."
"Én nem szintekről beszélek. Ha valaki elolvassa az már azt mutatja hogy az illető valamelyest érintett a témában."
Ilyenkor elindul bennem a szűz aszcendens :)))
Köszönjük az asztrológiai bemutatót:))
Szerintem hasonlóan gondoljuk, csak lehet más a megfogalmazás,mert én is azt látom, hogy ha kitisztítjuk magunkat, akkor szuperül megéljük az adott jegyet...kellemesen ,boldogan...
Amit én csuszának éreztem az előbb, az az volt hogy amikor azt mondod,hogy túllépjük magunkat , az olyan volt mintha arra gondolnál, hogy a legbelsőbb önmagunk változik, pedig az nem, csak gazdagodik és ahogy írod , másként éli már az életét, egy jobb szinten, mert kiszedte azokat a blokkokat amik nem engedték a kiteljesedést.
Ezt nem is vitatom. A növekedés szót vitattam :)
"a lelked kiteljesedik és befogadóbbá válik."
Így van. Ezt mondom én is :)
Milyen témában?
Ezekkel a kijelentésekkel csak az a gond, hogy olyan, mintha valakit a másik felé helyeznél, ha nem olvasta.
De nem kell valamit elolvasni ahhoz, hogy valaki valamilyen szintet elérjen :)
Hát Zolcsi ez nem így van :)
Ha sosem olvasom el, az nem jelenti,hogy valaki aki elolvasta érettebb lenne :)))
Nézd .... én erre azt mondom, hogy hamár a csillagjegyeket hoztad szóba ...... hogy minden csillagjegyet különböző szinteken lehet megélni. Az ikrek alacsony szinten felszínes, pletykás, megbízhatatlan, fecsegő, szélkakas, hűtlen, szétszórt, szélsőséges ..... neki az a feladata, hogy az ikrekségét magasabb szintre fejlessze ..... a jó kommunikációs készségét ne a pletykálkodásban élje meg, hanem pl. hidat teremtsen a Föld és az Ég között, a Bent és Kint között, a Lent és a Fent között ..... ne kacsintgasson szanaszét, csak azért mert újdonságra vágyik, hanem tanulja meg hogyan kell megújítani egy ember mellett a párkapcsolatát ..... hogy válasszon olyan foglakozást, ahol jóra fordíthatja az éles látását és az érvelő képességét ..... és még sorolhatnám .....
És minden jegynek megvan az alacsony megélési szintje, meg a legmagasabb is ..... és persze egy csomó fokozat .....
Ha vaki feljebb lép a spirálján, attól még ikrek marad, de egy magasabb szintjét éli már meg ..... én ezt hívom fejlődésnek. Hogy aztán ezt milyen eszközökkel éri el vki, az már más kérdés. :o))
:DDDDDDDDDD
Oké,ez matt volt:))