Szerinted mi az élet értelme? (beszélgetés)
Új rendszer? 10 kor pizsi????
Na jó, akkor jó pihit és majd :)
"A törvény nem-ismerete a továbbiakban nem lehet kifogás az élet Bíróságán; a törvényeket meg kell tanulni és azoknak engedelmeskedni kell, amennyiben az áthágásukért járó büntetéseket el akarjuk kerülni. "
Emlékszel, hogy ezt hányszor mondtuk neked? :)
Erre te: Nincs olyan, hogy büntetés és mindenkinek meg van a maga törvénye. Nincs egy mindenkire igaz törvény. Te döntöd el, hogy mi vonatkozik rád.
Így mondtad, nem? :)
Majdnem belelendültem,de nem lehet.Mennem kell.
Vissza kell vonulnom a kastélyomba,már elmúlt 10 óra,jajj:))))
Majd legközelebb:DDDD
Mármint, hogy van büntetés és törvény :)
Ugye? :)
:))))
Remek választás:DD
Khm. Nem egészen ezt mondtad :)
Nekem ez nem ugyanazt jelenti, mint hogy asszondtad, hogy mindenkinek meg van a saját világa.
Ezt én úgy értelmezem, hogy az a fontos, hogy te hogyan látod a világot, mert úgy fogsz rá tekinteni, ami benned van. Ha benned negatívak vannak, akkor negatívnak, ha pozitívak, akkor pozitívan.
Érzed a különbséget? (lehet, hogy indul a szokásos minimum 5 oldalas filozófia csata) :)))
Sőt egy egész bekezdés:)))
Amennyiben a legtöbbet akarjuk megvalósítani sorsunk folyamán, akkor követnünk kell a mindenség ritmusát, máskülönben úgy járhatunk, mint az ár ellen úszó, akit a hullámverés mindig visszadob. A törvény nem-ismerete a továbbiakban nem lehet kifogás az élet Bíróságán; a törvényeket meg kell tanulni és azoknak engedelmeskedni kell, amennyiben az áthágásukért járó büntetéseket el akarjuk kerülni.
Az Igazság kártyájának negatív aspektusa arról a veszélyről szól, mely akkor keletkezik, amikor a törvényt rosszul alkalmazzák vagy túl mereven ragaszkodnak hozzá. A "törvény betűit végrehajtva" élni emberi tévedés, mely sok igazságtalansághoz vezetett. Amikor emberi kezekbe került az Igazság kardja, akkor az gyakrabban forgott a kézben, mint a mérleg, és a megbocsájtás erénye gyakran merült feledésbe.
Bezzeg nekem sosem hitted el!:))
PP-nek meg simán.ehh.
Na tessék, Lualajnál találtam egy jó idézetet :) És PP-től :)
Nem az a lényeg, hogy milyen világban élsz,
hanem hogy milyen világ él benned. / Popper Péter /
Na mondd!:))
Melyik az a szó,vagy mondat?:))
Ez is csak egy módszer. Nekem bevált :)
És igen, jobban érzem magam tőle :D
Jó úgy jönni - menni, hogy érzem vannak izmaim :D
Hívhatjuk calisthenic-nek is :D
Saját súllyal való edzés.
Bev: igen voltam. Az a gond a gépekkel, hogy nem úgy mozog az izmod, ahogy természetesen mozogna. Leginkább az izületek bánják. Az izmok pedig jó kötöttek lesznek. Persze lehet azt is ésszel csinálni :) Tudom :) ezt már egyszer kiveséztük :))))))
Pedig jók a kondigépek is.
Tényleg, voltál te már egy jól felszerelt konditeremben?
Ennyi :D
És nyugodtan másolja bárki :))))