Szerinted halálunk után mi lesz a lelkünkkel? (beszélgetés)
Elolvastam. Ez nem az előző életre bizonyíték, hanem a vágyvezérelt emberi elme furcsaságaira.
Az ilyen történetek aztán évről évre színesednek.
Bocsánat...én írtam rosszul. Pironkodok, mert az 52. hozzászólás a bázis!!!
Elnézést, hogy gyakoroltatom az olvasást. :(((
Igen ..... minden változik, modernizálódik .... ;o)))))
Igen, erre gondoltam, csak az eredetét nem tudtam .... és a valóságtartalmát .... :o))
A középkorban még csak szárnyas angyalok voltak.
A felvilágosodással ez is változott.
A dongó és repülése, úgy tudom két tudós kocsmai beszélgetéséból szőtt anekdota. Mármint az, hogy elvileg a dongó nem repülhetne a fizika törvényei alapján.
Nem fizikai lények ..... és valójában szárnyuk sincs ..... és állítólag többféle formában, alakban képesek megjelenni számunkra ..... fények, színek, illatok, légmozgás ..... de nem vagyok elvakult angyalszakértő ..... :o))))
Jajj, ismered azt a dongósat? A dongóról, a szárnyáról meg a repülésről?
Én sem!!!!
Azért írtam már Neked, hogy olvasd el az adatlapomnál a klub 54.hozzászólását és utána még talán kettőt.
Hidd el, hogy van "nem megjátszott, hamis visszatérés" az előző életbe! :))
Mindig kétlábon álltam a földön, de egy évvel ezelőtt meginogtam. Végül is azt hiszem egy kicsit összekeveredtem....
Egyáltalán, miért van szárnyuk?
Ők is a levegő felhajtóerejét használják repüléshez mint a szárnyas állatok? Ezek szerint fizikai lények?
""hamis" , megjatszott visszaterest az elözö eletekbe . . . . . . mert van ilyen is . . . . . . "
És hogyan lehet eldönteni hegy melyik a hamis, és melyik az igaz?
Amikor elöször olvastam IGSZ ilyeniranyu beirasat , valahogy Brian Weest ill Raymoond Moody leirasa villant at a tudatomon amikor leirja a "hamis" ,megjatszott visszaterest az elözö eletekbe ...... mert van ilyen is ......
Egyebkent erdemes tovabb csinalni ezt a gyerekkori szorakozast , ki tudja talan ilyenforman az ember kulönleges "tudatszintekre!" erkezhet , a mi több ha szerencseje van ott is ragadhat -:D
Aham ..... és akkor most hogyan fodrászkodnál???? :o)))
Bakker, adtatok munkát az őrangyalaitoknak ..... :oDDDDD
Én valamiért elmondtam, de már nem emlékszem az elmondás szitura, csak arra, hogy:
Normálisak vagytok???? Ez nagyon veszélyes!!!!
- Jaj, anyu, hagyad már, mitől lenne ez annyira veszélyes :))))
További ajánlott fórumok:
- Belegondoltatok kedves anyukák, mi lesz a volt férjekkel válás után? Miből kezd új életet?
- Bölcsességfog műtét után hány nappal lesz egy kicsit jobb?
- Mit tegyek a lelkemmel abortusz után? Nem volt más választásom, de ez sem enyhíti fájdalmam. Mikor lesz jobb?
- Hosszú idő után ma randim lesz...
- Milyen lesz visszamenni a home office-ból 1 év után? Már előre rosszul vagyok!
- Ha 2 év gyed, 1 év gyes után visszamegyek dolgozni, és újból terhes leszek hamarosan, a gyed mennyi ideig jár az új tv. szerint?