Szerinted alacsony vagy magas nőnek jobb lenni? Miért? (beszélgetés)
A lányom 177 cm magas, megmondom őszintén hogy sajnálom néha , mert a fiúk viszont alacsonyak..de mondjuk ő azt mondta hogy őt nem zavarja ha egy fiú alacsonyabb nála...
Én 170 cm vagyok, nekem annak idején ez probléma volt hogy ilyen magas vagyok, most már megbékéltem vele
152 cm vagyok.sokáig zavart,
de ennek a "magasságnak " köszönhetem a férjemet !
Ő ugyanis az alacsony nőket szereti !
azt mondta :könnyebb a kicsit többször bejárni !! :))
Ráadásul legalább 4, 193 körüli pasim volt :DDD de jó nekik, hogy ennyire magasak, én is akarok :)))
na de elég a nyávogásomból.
Nem tudom melyiknek jobb lenni, de nekem nem jó az biztos.
Évek óta totál kivagyok, mert csak 160 cm lettem :'( ha legalább 10-15 centivel magasabb lennék... és már nőni sem fogok. Ez az egyetlen dolog amit sehogysem tudok elfogadni magamon és ez sosem fog változni. Nekem mondhatják a pasik, hogy de ez jó meg, hogy ők imádják mert "kis aranyos" vagyok. Lesz*rom :DD még inkább elszomorít. :(
Én kicsi, alacsonyka vagyok, 145 cm, (pár centivel lehet kissebb is)...és 18 éves vagyok...Eleinte sokat szomorkodtam h ekkorka vagyok, de mára ez már elmult, most jol érzem magam a börömbe...
Azt hogy alacsony vagy magas nőnek jobb lenni nem tudom megmondani, mivel én alacsony vagyok, nem tudom milyen magasnak lenni... :)
Sziasztok!
Egeszen 18- 20 eves koromig gyűlöltem a 183 centimet es hogy nem találok magas pasit.. Azóta kikoltoztem Olaszorszagba, divatbemutatozom, reklamfotozom, avagy modell lettem (Vagyis voltam egeszen mostanaig... Mara megalapoztam ebbol a jovomet es epp az ikreimet varom a nalam 5 centivel alacsonyabb parommal :) )... Ma mar buszke vagyok erre es szeremcsesnek erzem magam...
178 cm vagyok. Kamaszkoromban zavart a magasságom és próbáltam nem forgatni a szemeimet amikor a liftre várva a szomszédok kérdezték, hogy meddig növök még, és igen, fogason alszom, stb. Hátránya volt még, hogy nehezen kaptam magamra nadrágot, mindegyik bokalengő volt - így fiú falmereket hordtam. Szerencsére most már egy méreten belül készítenek rövid és hosszú fazont is. Ja, és a cipők. 41-es. És nehéz lapos sarkút beszerezni. De van egy bolt (H....th-cipő) ahhol igazán nőiesek és kényelmesek.
A magasság előnye, hogy zsúfolt buszon amikor esőben párolog a tömeg kapsz levegőt az emberek feje fölött és nem kell a másik hátát szagolni. :-)) És az 5-6 kg súlyfelesleg még nem olyan feltünő....
Persze.Idézőjelbe tettem a szót.
Engem fizikálisan is zavar,ha le kell néznem rá.
Nem mindenki van így ezzel,hála az égnek.
Egyébként nálam alacsonyabb férfi kevés van,ezért nem igen volt tapasztalatom e téren
Szerintem egy nőnél nem annyira szempont a magasság.
A túl magas,pl:180cm feletti nőknek nehezebb a párválasztás.Mert,ha felvesz egy magas sarkú cipőt,akkor a férfinak minimum 190 centinek kell lennie.Én nem komálom,ha alacsonyabb a pasi a nőnél,bár láttam ilyet,nem is egyet.
Szeretek "felnézni" a férfire,és ezzel sok nő van így.
További ajánlott fórumok:
- Magas nő, alacsonyabb férfi?
- Magas a pulzusom! Mit tehetnék, hogy alacsonyabb legyen?
- Külföldi betanított munka magas bérért vagy magyarországi, szakmabeli munka alacsony bérért?
- 177 cm magas fiú vagyok, alacsonynak számítok?
- Tudja valaki hogy mennyivel nőnek meg most az augusztusi fizetések, az alacsonyabb adó miatt?
- Magas pulzusszám, alacsony vérnyomás terhességnél gondolt okozhat?