Szeretőt tartani mi értelme (beszélgetés)
Mert úgy lehet hazudni, nem tudjuk h ki az.
Persze elvárja h nicknévvel válaszoljunk.
"a csaló fél miért kapaszkodik vissza ès védi a házassàgàt kvázi saját tettétől?"
Ennek lehet oka a feleség mégis többet jelent számára, lehet anyagi oka, lehet a már meglévő közös gyermek.
"Ha mondjuk egy szerető több mint egy éve megvan , akkor miért nem válik el és választja azt akivel úgymond szívesebben töltené a hétköznapjait?"
Válaszom ua., mint az előzőre.
"Miért kínozza a házastársát hazugságokkal ha másra vágyik közben?"
Ha a házastárs nem tud róla, nincs módja hazugságokkal kínozni sem.
"Hogyan tudnék még rá hatni hogy engedje el?"
Sehogy, még a gyerekemre se szeretnék hatni. Lehet örökre hibáztatna, ha nem úgy lép ahogy tanácsolod boldogan élne, te rondítottál bele a "boldog" kapcsolatába,
Nagykorú, gondolom nincs gyámság alatt, hagyd őt, majd eldönti mit akar.
Az öndicséret büdös.
Mégis azt mondom, h nekem az első gyerekkoromban sok férjes asszony felájánlotta magát.
Férjes volt az is, aki 37-éves korában 14-éves koromban megerőszakolt.
Mondjuk őszintén bevallom, h segítettem neki. Hahaha....
A nők ugyanúgy kívánják a sexszet, mint a férfiak. De, nem vallják úgy be nyilvánosan.Most pedig őszintén kedves közönség. Így van, vagy nem?
Változatosság az élet füszere.
Ki akarna tojáslevest enni mindennap?
Izgalmasabb a szeretővel. A szerető megcsinálja azt, amire a feleség azt mondja, hogy haggyál már békén.
Az én drága feleságem már elhúnyt már 7 éve, két és fél barátnővel helyettesítem.
Sziaaztok,
Szerencsére nem személyesen engem érint a tèma, de annyit olvasok erről hogy foglalkoztat pár kèrdés.
Ha egy fèrfi\nő a házastársa mellett szeretőt tart és megnő a lebukás veszély a csaló fél miért kapaszkodik vissza ès védi a házassàgàt kvázi saját tettétől?
Ha mondjuk egy szerető több mint egy éve megvan , akkor miért nem válik el és választja azt akivel úgymond szívesebben töltené a hétköznapjait?
Miért kínozza a házastársát hazugságokkal ha másra vágyik közben?
Oké hogy az “apróbb” botlások mint momdjuk részegen lesmárolni valakit sem szép, de azt elfelejted , továbblépsz . De akinek évek óta akár párhuzamosan kettős életw van az mit remél az egyik/másiktól?
Őszintén érdekel hogy ezeket ki hogy látja , egy barátnőm hónapok óta reménykedik hogy a “párja” végül vele lesz , de megneszeli az asszony hogy van valami és “hősünk” egyből visszaszalad a felesége szoknyája mellé , aztán ha elül a vihar vissszatér a másik hölgyhöz.
Nyilván a szerető is otthagyhatná , de egyelőre képtelen így .
Hogyan tudnék még rá hatni hogy engedje el?
Előre is köszi ha megosztjátok a véleményt, esetleg tapasztalatot. Létezik h vki szeretőből végül partner lesz?