Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szeretőt tartani mi értelme fórum

Szeretőt tartani mi értelme (beszélgetés)

1 2
14. fenevigye (válaszként erre: 13. - 123455)
ma 17:54
Nincs két egyforma ember ezen a világon, az ikrek sem egyformák.
13. 123455
ma 17:51
Undorító, gyáva dolog. Szakítson, majd utána álljon össze álmai szeretőjével. Sosem másztam volna rá senkire akinek volt valakije, pedig rég párkapcsolat nélkül vagyok, másé mégis tabu volt mindig számomra. Amikor meg kapcsolatban voltam, akkor sem csaltam meg ha a haverja jobban tetszett.
12. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 17:47
Neked hány szeretőd volt/van?
11. fenevigye (válaszként erre: 10. - Kedvesenfanyar)
ma 17:46

Mert úgy lehet hazudni, nem tudjuk h ki az.

Persze elvárja h nicknévvel válaszoljunk.

10. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 8. - Fenevigye)
ma 17:44
Nekem is feltűnt, ha nem ő az érintett mi a fenének anonim feltenni a kérdést, de kicsire nem adunk, a nagy meg nem számít. :)
ma 17:42

"a csaló fél miért kapaszkodik vissza ès védi a házassàgàt kvázi saját tettétől?"

Ennek lehet oka a feleség mégis többet jelent számára, lehet anyagi oka, lehet a már meglévő közös gyermek.

"Ha mondjuk egy szerető több mint egy éve megvan , akkor miért nem válik el és választja azt akivel úgymond szívesebben töltené a hétköznapjait?"

Válaszom ua., mint az előzőre.

"Miért kínozza a házastársát hazugságokkal ha másra vágyik közben?"

Ha a házastárs nem tud róla, nincs módja hazugságokkal kínozni sem.

"Hogyan tudnék még rá hatni hogy engedje el?"

Sehogy, még a gyerekemre se szeretnék hatni. Lehet örökre hibáztatna, ha nem úgy lép ahogy tanácsolod boldogan élne, te rondítottál bele a "boldog" kapcsolatába,

Nagykorú, gondolom nincs gyámság alatt, hagyd őt, majd eldönti mit akar.

ma 17:42
Anonim, anonim.
ma 17:28

Az öndicséret büdös.

Mégis azt mondom, h nekem az első gyerekkoromban sok férjes asszony felájánlotta magát.

Férjes volt az is, aki 37-éves korában 14-éves koromban megerőszakolt.

Mondjuk őszintén bevallom, h segítettem neki. Hahaha....

A nők ugyanúgy kívánják a sexszet, mint a férfiak. De, nem vallják úgy be nyilvánosan.Most pedig őszintén kedves közönség. Így van, vagy nem?

Szerintem nem kellene...
ma 17:14

Változatosság az élet füszere.

Ki akarna tojáslevest enni mindennap?

4. fenevigye (válaszként erre: 2. - Fenevigye)
ma 17:11
feleségem
3. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
Létezik, de ritka. A szerető jellemzően csak ízesítőnek jó nem fő alapanyagnak.
2. fenevigye (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))

Izgalmasabb a szeretővel. A szerető megcsinálja azt, amire a feleség azt mondja, hogy haggyál már békén.

Az én drága feleságem már elhúnyt már 7 éve, két és fél barátnővel helyettesítem.

Sziaaztok,

Szerencsére nem személyesen engem érint a tèma, de annyit olvasok erről hogy foglalkoztat pár kèrdés.

Ha egy fèrfi\nő a házastársa mellett szeretőt tart és megnő a lebukás veszély a csaló fél miért kapaszkodik vissza ès védi a házassàgàt kvázi saját tettétől?

Ha mondjuk egy szerető több mint egy éve megvan , akkor miért nem válik el és választja azt akivel úgymond szívesebben töltené a hétköznapjait?

Miért kínozza a házastársát hazugságokkal ha másra vágyik közben?

Oké hogy az “apróbb” botlások mint momdjuk részegen lesmárolni valakit sem szép, de azt elfelejted , továbblépsz . De akinek évek óta akár párhuzamosan kettős életw van az mit remél az egyik/másiktól?

Őszintén érdekel hogy ezeket ki hogy látja , egy barátnőm hónapok óta reménykedik hogy a “párja” végül vele lesz , de megneszeli az asszony hogy van valami és “hősünk” egyből visszaszalad a felesége szoknyája mellé , aztán ha elül a vihar vissszatér a másik hölgyhöz.

Nyilván a szerető is otthagyhatná , de egyelőre képtelen így .

Hogyan tudnék még rá hatni hogy engedje el?

Előre is köszi ha megosztjátok a véleményt, esetleg tapasztalatot. Létezik h vki szeretőből végül partner lesz?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook