Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!) (beszélgetés)
Az a baj, hogy ez is olyan dolog, hogy az ember nagyjából tudja, hogy mit szeretne, meg mit nem. Aztán meg ki tudja milyen lapot húzunk fel az élet kártyáiból....
Remélni lehet, hogy ilyet nem. Ezért is mondom mindig azt, hogy egy ilyen háromszereplős játékot, csak ésszel lehet csinálni!
Egyetértek. Kapcsolatban van, én önmaga ellen tárol cuccokat?...gyagya.
Az ilyet sosem értettem. Minek teszi? Unalmas óráiban olvasgatja az smseket? vagy visszasírja a szeretőt?logikátlan...
max a szeretőt értem, ha később meg akarja zsarolni a hűtlen felet...illetve azt sem értem, de már hallottam róla.
azért adj 24 óra esélyt...aztán ne lassan, hanem gyorsan legyints rá:)
nincs külföldön véletlenül?..mert onnan én sem hivok vissza senkit..
... a csudába, jó hogy nem magyarázkodom! ...
Szóval mindenki érezze jól magát, ahogy van.... pusssssssssssz, sziasztok! :o))
... dehogy.... nem írtam én, hogy hibáztatok bárkit is. Tény, hogy majdnem egy éven keresztül próbáltam megfejteni, hogy mi is van... rákérdeztem, ááááá, mit gondolok én, tőlem mindent megkap, miért menne máshova... megnyugodtam, de csak megvolt a rossz érzésem... és igaziból nem tudtam, mitől van, mert királynőként kezelt... és mégis. Szóval a nő érzi. És csak a megérzés volt... semmi kézzelfogható, persze, amíg ki nem olvastam a mobilját és egy évre visszamenőleg benn voltak a ki és bejövő szerelmes üzenetek... nah, és akkor már tudtam nevetni. :D Amúgy a nő kb. 200-re volt, de a volt párom járt oda dolgozni, tehát még ismerősök se látták őket együtt. De az sms-ek között volt ám olyan, hogy "most már döntsél!" meg blabla... nos, végülis én voltam, aki döntött. Természetesen nincsenek együtt. :o)ű
De újra írom, nem ítélem el a szeretőket... mert a hármas játékban, a feleségnek nincs köze a szeretőhöz... neki és a férjének van elszámolni valója. Nekem pl. fogalmam nincs ki volt a nő... milyen volt... nem is érdekelt soha.
Most elvonulok takarítani, hátha az leköti a gondolataimat, bár erősen kétlem. Aztán ha van új fejlemény, mesélek, háthaérdekel valakit!
Szép napot mindenkinek!
...bla...bla...bla...
Hibás a volt faszid, hibás a szeretője, meg gyerekek, de Te a nagy felnőttségeddel egy évig kínoztad MAGADAT.
Ha te lépsz, akkor én is...aham, aham... ez a felnőttség.
További ajánlott fórumok:
- Konfliktusrendező fórum - avagy beszéljük meg ITT!
- Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg!
- Napi dolgok - beszéljük ki
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Otthon sütöd a kenyered? Te hogyan csinálod, beszéljük meg!
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat