Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!) (beszélgetés)
Barátnőm élete se egyszerű, ezért lelki szemetesládást játszottam. Közben cirkáltunk a városban, de jobbnak láttam elhúzódni egy csendes részére a városnak, ahol kisírhatja magát. Hazafelé menetben pedig ki jött szembe? :))) (ja és ez neki sem a hazafelé irány volt).
Na de mivel nekem most a barátnőm volt a fontos, így tovább nem is érdekelt a dolog.
De ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy véletlenek pedig nincsenek... mi valahogy mindig egymásba botlunk, ha akarom, ha nem.
A mai estém a barátnőm lelki világának ápolásával telt. De a sors annyiból csak rámkacsintott, hogy egyfelé irányított minket :)
Véletlenek nincsenek hehe
Ez az a dolog, amire nem lehet felesküdni, hogy sose fog megtörténni...
Neked kitartást meg sok erőt hogy valahogy átvészeld ezeket a helyzeteket. Talán egyszer minden jóra fordul. Vagy így, vagy úgy.
Perverz vagyok, akarom hogy fájjon :DDDDDDD
Na amúgy, látom/olvasom amit írsz/írtok, de nem tudom... én még nem tettem le róla.
Voltam már szerető, és ott nem volt semmi komplikáció a részemről. Egyszer csak abbamaradt, és kész. De soha nem lestem, hogy mikor hív, mikor ér rá, mikor találkozunk. Tudtam, hogy keres, ha tud, és akar.
most is az a legnagyobb problémám, amiért úgy tűnik rohanok az "áldozat" után, hogy legalább letisztáznánk már, hogy lesz-e ebből valami, vagy sem.
:(
Ez egy ilyen bicikli sajnos.......
:)
Lóg is a nyelvem a nap végére... amit aztán egy jó KÁVÉBA lenne jó belemártani :) Hátha.
Azért néha állj meg egy frissítőre..nehéz lehet 24 órát futva megtenni..szegééény..sajnállak...
:DDD
Szombaton iskolában voltam, vasárnap családi elfoglaltságom volt.
Ma valószínűleg városban rohangászós napom lesz.
:)))))))))))
Nem, nem volt semmi. Hétvégén nem értem rá most vele foglalkozni :D
Én max a törölközőt tudnám bedobni ma. Bocsi
Veled mizu? Féklámpa volt a hétvégén?
szerintem akárkiböl válhat szeretö, ha egy kapcsolta ami már nem müködik, a felek már távolodtak, eltávolodoban vannak egymástól.. elég egy fuvallatnyi kedvesség és már ott vagy az uj kapcsoltatban.
ezért magam részéröl nem itélek el senkit, mert nem tudni, mi vár..
a magam részéröl mindent megteszek, hogy a kapcsolatom jó legyen ,de ehhez is két fél kell.
eddig még sikerül.. :)
További ajánlott fórumok:
- Konfliktusrendező fórum - avagy beszéljük meg ITT!
- Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg!
- Napi dolgok - beszéljük ki
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Otthon sütöd a kenyered? Te hogyan csinálod, beszéljük meg!
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat