Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!) fórum

Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!) (beszélgetés)

❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯
1018. bang11 (válaszként erre: 1012. - Pit69)
2010. aug. 5. 15:09
A , hogy semmiség két órát nyújtani valakinek, és napi pár sms/mailt, aki így érzi nőnek magát, erős demagógia. Tudod pontosan, hogy az a két óra nem csak az a két óra, de belebújik az ember agyába, minden percében gondolatában ott van. Sajnos én is láttam otthon a férjemen. :-( Az a két óra csak a felszín, szinte csak a külsőség. A lényeg "belül" türténik. Mondhatod, hogy egy rágógumi nem nagy ügy, de egy perzsa szőnyeg közepén már másként fest.
2010. aug. 5. 15:09
Hát, ha egy-két jóképű, bár burkoltan, de kimondottan tisztességtelen szándékkal közelítene. Persze kitartanék, mert nem vagyok bosszúálló. Valami ilyesmi.
1016. pit69
2010. aug. 5. 14:59
Mi billentené helyre az önbecsülésedet?
2010. aug. 5. 14:40
((Bár körülöttem is kóvályogna most egy-két ilyen példány. Talán helyre billentenék az önbecsülésemet. És úgy kitartani is könnyebb lenne.))
1014. pit69 (válaszként erre: 1013. - Egyszeregy)
2010. aug. 5. 14:23

Tegyük fel,

ahol a nős férfi kimondottan férjezett asszonyt keres, nem ritka..

1013. egyszeregy (válaszként erre: 1011. - Pit69)
2010. aug. 5. 14:08

Én úgy értelmeztem, hogy mindenki visszakapja, amit adott. Itt pl. a fájdalmat, kétségbeesést, életundort, stb., amit okozott.

Én az utolsó hozzászólásodat nem értem. Milyen elhanyagolt háziasszony? (Hol?)

1012. pit69
2010. aug. 5. 13:55

Egy akár éve kóta elhanyagolt háziasszony fejét egy rutinos játékos könnyen elcsavarja.

Nem kell ehhez még nagyon izmozni sem, elég ha a figyelmesség terén egy kicsit odatesz az ember ezt azt, házasember lévén nem is lehet túl sokat.. Mert úgye e kedves megértő ha egy angyal, hogy otthon van a sok kötelezettség..A gyerek(ek)el minden szabadidőnket lekötik (mert remek apa ilyen) ..aztán sokat segít otthon..ha elég rutinos a játékos, még ezért is jobban lesz szeretve, hogy ő milyen jóember. Megaztán haverok, kollégák szomszéd, amiről szintén nem akarhassa mán hogy lemondjunk mért van életünk rajta kívül.

Ha ezt mind számbavesszük boldog lehet pár mail-él kaphat, és ha néha meglátogatjuk. Persze csak ha nekünk jó, mert mi elfoglaltak vagyunk.

1011. pit69 (válaszként erre: 1009. - Egyszeregy)
2010. aug. 5. 13:44

"a Jóisten x-re játszik".

Ezt nem értem, elmagyaráznád?

1010. Zsuu:) (válaszként erre: 1009. - Egyszeregy)
2010. aug. 5. 13:42
Engem is csaltak már meg...hidd el,tudom milyen érzés,de "ami nem öl meg az megerősít".Sokkal erősebb ember lettem és rájöttem,hogy mi volt az oka és tudom,hogy többet nem követek el olyan hibát.Azok ellenére,hogy egyszer lefeküdtem egy olyan férfival,aki kapcsolatban van,gusztustalan dolognak tartom a megcsalást és sose tenném meg a párommal(most így érzem)és nem szeretném még egyszer átélni azt sem,hogy engem megcsalnak.De meg kellett tapasztalnom azt is,hogy milyen a dolgoknak a másik végén lenni.Ez van:)
1009. egyszeregy (válaszként erre: 1008. - Zsuu:))
2010. aug. 5. 13:33

"minden rendben van,ott nincs megcsalás"

Na ja. Csakhogy egyetlen kapcsolat se ég mindig azonos hőfokkal. Aztán az embernek esetenként van 1000 más dolga is, még ha nem is szép, de nem mindig marad annyi ideje, energiája a párjára, amennyit szeretne. Pl. van ugye olyan, hogy gyerek, meg olyan, hogy munkahely, ahol lehet, hogy egyik délelőtt, másik délután dolgozik, talán pont a gyerek miatt, stb. Szóval elméletben lehet minden szép és jó. De a valóságban igenis vannak mélypontok és ha pont akkor jön valaki, aki esetleg szintén mélyponton van a saját kapcsolatában vagy csupán nincsenek erkölcsi gátlásai az ilyesmivel kapcsolatban, akkor megtörténhet a baj.

Én sejtem, nálunk mi volt a hiba, de azt nem merném állítani, hogy akkor most már olyan okos vagyok, hogy ez soha többet nem fordul elő (persze, ha együtt maradunk :( ).

És még valami. Csiszár Jenőtől hallottam egyszer, hogy "a Jóisten x-re játszik". Ha ez igaz, akkor jobb, ha az ember semmi ilyesmiben nem vesz részt. Mert azt, hogy mennyire fáj, csak az tudja, aki már átélte.

1008. Zsuu:) (válaszként erre: 1006. - Egyszeregy)
2010. aug. 5. 13:13
Nekem eddig egy alkalom volt ez a dolog,abban se vagyok biztos,hogy lesz folytatása.Igazából nem arról van szó,hogy mindent tud a másik,hogy mire van szüksége a párjának,de vannak akik sok mindent tudnak és minden rendben van,ott nincs megcsalás.Ezek szerint nem egyezik a véleményünk,de ez nem probléma.Itt engem a pasi nem használ ki,vagy a szex annak számít,akkor én is kihasználom őt.És mivel itt nincs köztünk érzelmi kötődés,így nem fogok sebet gyűjteni.És még egyszer hangsúlyozom,hogy egyszer történt meg a dolog és nem is biztos,hogy lesz folytatása.
1007. velociraptor (válaszként erre: 1006. - Egyszeregy)
2010. aug. 5. 13:05
igen, tök okos gondolat...hozzá teszem még okként a tolerancia teljes hiányát....
2010. aug. 5. 13:02

Kedves Zsuu:) !

Hidd el, hogy nincs olyan, hogy

" tudom, hogy az én leendő férjemnek mit kell megadnom ahhoz, hogy ne lépjen félre és mit ne tegyek meg még véletlenül se. :)".

Én ugyan valóban CSAK egy megcsalt feleség vagyok, tehát a szemedben bizonyára nem mérvadó a véleményem, de ha egy "gyakorlott" (és már nem tizenéves) szeretőt megkérdeznél, biztosan ő is egyetértene. Sose tudhatod, hogy mindent megadsz-e neki, mert te nem ő vagy és fordítva.

Ami viszont fontosabb: nemrég beszélgettem egy "sokat tapasztalt" (férfi) ismerősömmel. Azt állította, hogy a mai nők azért nem tudnak boldog párkapcsolatot fenntartani, mert kezdetben csak azok a pasik érdeklik őket, akik csak használják/kihasználják a nőket, aztán amikorra rájönnek, hogy kellene egy rendes férfi, akivel leélnék az életüket, akkorra már annyi sebet begyűjtöttek, hogy nem tudnak mást, csak ők is sebeket osztogatni. Megfontolandó.

1005. Zsuu:) (válaszként erre: 1004. - Noxi041)
2010. aug. 5. 12:59

Én is,majd írom a fejleményeket:)

Neked mi a sztorid?:)

1004. Noxi041 (válaszként erre: 994. - Zsuu:))
2010. aug. 5. 12:56
Kiváncsi vagyok a folytatásra:-)))
1003. Zsuu:) (válaszként erre: 1001. - D5bef942d7)
2010. aug. 5. 11:40

Te egy megcsalt feleség vagy,aki nyilván teljesen másképp látja a dolgokat.Ez nem a "segítség megcsal/t a férjem/párom" rovat.Nagyon sajnállak,hogy veled megtörtént,de nyilván valamit nem adtál meg a férjednek,ezért csalt meg.Vagy csak másra vágyott,amit te szintén nem adtál meg neki;)

Nyilván így köttetik egy házasság,de vannak akik mégsem tudják...hiszen vannak megcsalások...szóval..;)De vannak akik igen is tudják,hogy mi kell a társuknak és ott minden ok,bár a párkapcsolatok és a házasságok 90%-ban az egyik fél ha egyszer is,de hűtlen volt.Sajnos ez van.Ja..és amíg én nem mondok ilyet neked,hogy "kipróbálnám a férjeddel",addig kérlek te említsd a leendő páromat/férjemet.:)

1002. d5bef942d7 (válaszként erre: 1001. - D5bef942d7)
2010. aug. 5. 11:14

Na tényleg lelépek, mert szétoffolom itt a topikot... Nem jövök többet, becsszó! :)

További szép napot!

1001. d5bef942d7 (válaszként erre: 1000. - Zsuu:))
2010. aug. 5. 11:05

Úgy érzed, hogy lehurrogtalak? Dehogy... tetszik.. és én is kipróbálnám a pároddal... eeeeeegyszer csak, ahogy Te! ;DD

Amúgy mindenki úgy megy férjhez, hogy ő aztán tudja, hogy mi kell a férjének/feleségének, tuti minden házasság így köttetik ám, szóval... ;)

Nem ítélkezem amúgy,tehát nem ítélem el a szeretőket..., csak muris... az meg nem tilos. :)

1000. Zsuu:) (válaszként erre: 995. - D5bef942d7)
2010. aug. 5. 10:33
Azt hiszem ez a fórum nem azok számára jött létre,akik lehurrogják azokat,akik egyszer megtették.:)Ez tanulságul is szolgálhat az életben,hiszen tudom,hogy az én leendő férjemnek mit kell megadnom ahhoz,hogy ne lépjen félre és mit ne tegyek meg még véletlenül se.:)
999. d5bef942d7 (válaszként erre: 998. - Noxi041)
2010. aug. 5. 07:46
... bármelyik oldalon vagyok, attól még a normál értékeket ismerem... :)amúgy nem vagyok semmilyen feleség. :D
998. Noxi041 (válaszként erre: 995. - D5bef942d7)
2010. aug. 5. 07:31

Te nem vagy szerető, hanem megcsalt feleség......

Nem érted...

997. Noxi041 (válaszként erre: 993. - Ht keksz)
2010. aug. 5. 07:29

Még valami. Te is mered a kedvesed, te tudod mennyit kell elhinni neki. De tudnod kell valamit: a férfiak képesek hazudni, kitalálni a rossz házasság sztoriját, csakhogy sajnáltassák magukat és elérjék a céljukat.

De te ismered a tiédet, én csak figyelmeztetni akarlak, légy óvatos.

Ha mélyek az érzési,de eltelik sok év és még minden a régi, akkor csalódni fogsz benne.

996. Noxi041 (válaszként erre: 993. - Ht keksz)
2010. aug. 5. 07:24

Hmm, átérzem, hogy ez neked nem jó.

De ha igazán kellesz neki, úgyis dönteni fog a javadra.

Amíg vele van, addig azt az életet tiszteletben kell tartanod...ha igazán szereted. Meg kell értened.

Viszont évekig ne húzd, mert akkor sose válik el. Beszéljetek meg egy határidőt, addig gondolja át. De ne siettesd, adj neki időt hogy beérjen nála.

995. d5bef942d7 (válaszként erre: 994. - Zsuu:))
2010. aug. 5. 07:11
Szia! ... kár, hogy nem vagyok fiatalabb... én is szeretnék majd a Te leendő szerelmeddel, férjeddel randizgatni... meg "összemelegedni", mert ugye én is csak egyszer élek! :D :D :D
994. Zsuu:)
2010. aug. 4. 22:34

Sziasztok!:-)

Én jelenleg egyedülálló vagyok.Kb 1,5 hónapja megtetszett nekem nagyon egy pasi és kapcsolatot teremtettem vele,annak ellenére,hogy tudtam a barátnőjéről.Beszélgettünk...elmondtam neki,hogy nagyon megtetszett nekem,de tisztában vagyok azzal,hogy van párkapcsolata.Megbeszéltünk egy találkozót egy szórakozóhelyen,elmentünk kocsikázni és hát eléggé összemelegedtünk,de nem feküdtünk le egymással.Elmondta,hogy szereti a barátnőjét,de nagyon tetszek neki és szeretne velem is lenni,de csak titokban és "csak szex és más semmi".Azt gondoltam,hogy egyedülálló fiatal nő vagyok...így hát miért ne?!Viszont azt leszögeztem,hogy amint lesz barátom azonnal befejezem vele.Legközelebb találkoztunk és megtörtént a dolog köztünk...nagyon jó volt.Rá kb egy hétre felhívott,hogy találkozni akar velem,elmentem és közölte,hogy lelkiismeret furdalása lett nagyon és szeretné befejezni a kapcsolatot.Mivel az elején megállapodtunk,hogy nem lesz más,így nem érintett váratlanul a dolog,lehetett rá számítani.Ez volt július elején.Körülbelül egy hete felhívott,hogy gondolkodott és,hogy újra szeretne velem találkozgatni,mert "egyszer élünk"...gondolkodtam,de végül belementem hiszen én semmit nem veszíthetek...ha őt nem érdekli,hogy van barátnője,akkor engem miért érdekeljen?!Azóta nem találkoztunk,de tervezzük...kíváncsi vagyok a folytatásra...

Örülök,hogy megoszthattam veletek a kis történetemet:)

Puszi:Zsuu:)

993. ht keksz (válaszként erre: 988. - D5bef942d7)
2010. aug. 4. 21:51

20 év házasság után megcsalta a neje.,korábban elhidegültek kölcsönösen egymástól.

Ezek után ő azt mondta,nem tud már rá úgy nézni,ahogy addig.,sosem lesz a régi.

Majdnem elváltak,de még ragaszkodtak egymáshoz valamilyen szinten.

Aztán ő keresett valakit. A társkeresőn úgy volt kiirva: szeretetet keresek.

Ez hiányzik,vagy hiányzott.

Állítólag nincs szex,elhidegültek,kiégtek,nem ér a nejéhez,nem kívánja.,csak élnek egymás mellett. Nem utálkoznak, nincs mindennap vita,elvannak.

Soha nem tudom eldönteni,mi igaz ebből,és mi nem,szerintem majd az idő igazolja.

Minden esetre másfél éve vagyunk együtt, de semmit nem fakult a szerelem. Ő úgy mondja,nem csak szerelmes,már szeret is,és mély ragaszkodás.

Emellett kiemelném,hogy lehetetlen helyzetekben,ahonnan pasi menekülőre fogná,ő mellettem volt.Nem hinném,hogy ha csak szórakozásnak fogná fel,mi szüksége lett volna rá,hogy kitartson mellettem, volt,hogy kiborultam,kimaradt a szex, nem bánta, csak látni,szeretni akart,és mellettem állni.

Jó is,hogy most eszembe jutott(megint oka van) ha kételkedek benne gyakraban kéne erre gondolnom.

Csakhát mégis vele él,igaz,nekünk bonyolult lenne együtt élnünk még most.

Volt róla szó,bár nem tudom,hogy ez nála most hol tart,nem faggatom,mert már az agyára mentem. Egyelőre megállom.Érzem,tudom,hogy szeret.

Rengeteget őrlődök,kinlódok,sírok,mert soha nem fogom megérteni,ha fontos vagyok neki, hogy a görcsbe tud a nejével programot csinálni,mért fontos ,mért nem ott vállalja fel a konfliktust,mért velem? Mért nézi el,hogy ez nekem mennyire fájó, mért nem képes leválni a feleségéről?

Szerinte a közös programnak nincs jelentősége-neki-,nekem van.

Nehéz!

992. eb2a9af90b (válaszként erre: 981. - Noxi041)
2010. aug. 4. 21:02

Én ezt kínzásnak tartom nem jó ez senkinek!Éveken

keresztül hazudni és tanítod a gyereked ilyen a boldogság:))Neki te vagy a minta!HA van méltóság bármelyikben és tartás nem csinálja,nem hiszek abban ,hogy valaki 2-3 nőt képes szeretni valószínű egyiket sem szereti.

991. d5bef942d7 (válaszként erre: 989. - Noxi041)
2010. aug. 4. 20:47
... háááát én ezt nem értem....elolvastam, amiket felsoroltál... akkor hol is vannak azok az óriási, felejthetetlen, megismételhetetlen érzések, amikről a fórum szól? ;)
990. Noxi041
2010. aug. 4. 19:46

Az ember felnő, szerelmes lesz, megházasodik, azt gondolja ez majd a sírig tart. de annyi házasságot látok összeomlani....sajnos. és mennyi van, ami csak azért működik, mert van egy harmadik...

Olvastam valahol, hogy ha sikerül kívülről kompenzálni ami hiányzik otthon, néha pont ezért marad jó a házasság, persze ha nem derül ki a dolog.

Ilyen a világ, a jó erkölcs nagyon ritka...

989. Noxi041 (válaszként erre: 988. - D5bef942d7)
2010. aug. 4. 19:42

Hmm, nos ezt talán egy férfi tudná pontosan megválaszolni, sajnos a legjobb házasság is ki van téve a veszélynek, talán a kaland, a változatosság, az újdonság varázsa, a bizonyítási vágy, a becserkészés izgalma, ...vagy a nemi élet hiányosságai. mert lehet hogy a feleség úgy gondolja minden oké, de ha mégsem ad meg mindent...talán ez is ok a félrelépésre.

Nők is lecsábulnak, szintén több ok lehet, de szerintem a nőknek jobban meggondolják és fontos az érzelmi alap.

❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook