Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!) (beszélgetés)
Ez tök jó! :)
Ú 20 év? Azért az nem semmi.
amúgy ma úgy jártam, hogy direkt nem akartam összefutni az illetővel, erre majdnem sikerült kétszer is. Milyen az élet... amikor meg szeretnék vele találkozni, akkor tuti nincs egyedül...
Kicsit sajnáltam, hogy nem jött össze, de mivel nem is akartam, így lenyugodtam.
Szia, na így tud jótékony lenni egy szeretői státusz :)
És mindenki él boldogan tovább!
Egyébként elképzelted már, hogy esetleg milyen lenne, ha a szeretővel lennétek egy pár?
Sziasztok!
Csak most kezdtem el olvasni a fórumot, de a téma épp nekem való!
Szerető vagyok, és szeretőt tartok egyben. Van egy 4 éves kapcsolatom. Olyan 4 éves már... Rohadt unalmas. Viszont egy biztos pont az életemben. Számíthatok rá, és persze ő is rám. Világ életemben féltékeny típus voltam, és hűséges. Most viszont teljesen megváltoztam. A hatást a szeretőm váltotta ki belőlem valószínűleg. (Akinek én vagyok a szeretője.) Neki is van egy kb. 5 éves kapcsolata, meg 3 gyereke. Nem akarunk egymástól semmit, de mégis piszok jó vele lenni. Nem csak a szex miatt, mert az nem jobb, mint itthon, csak még van benne szenvedély. Sokkal többször találkozunk úgy, hogy csak negyed órát tudunk együtt lenni, csak egy csók, és néhány kedves szó... Mégis elvarázsolt. Azóta sokkal türelmesebb vagyok itthon, és már nem morgok azért, ha nem kérdezi meg, milyen napom volt, vagy nem szexelünk csak havonta egyszer. Már nem bánt... Ez baj szerintetek?
Köszönöm! :)
Ha valami van, jelentkezem.
Nem kell olyan sok sz@rt átlapozni. Eléggé mai csirke vok, gondolhatod, hogy hosszú házasság nem lehetett :S
Ha csak rossz lett volna, akkor könnyebb is lenne törölni. Az emlékét nem akarom, csak a szívemből a kötődést, ami néha fellobban. De majd az idő tényleg...
;)
Értem, sajnálom, hogy így alkult.
Elfelejteni mondjuk sosem fogod, de az emlékeket majd megszépíti az idő.
Azt mondják ehhez nagyon ért. ;)
mert kell hozzá :D
Meg mert mondjuk nem mindegy hogy ki az. Lehetne bárki is, de az már egy másik kategória.
Szerinted miért nem vágyok én most se másra, csak néhány önfeledt órára?
:)))))))
jah, az más :D
DE NÉHA MUSZÁJ ŐRÜLTNEK LENNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Közelről éltem át a barátnőm révén... mindenről tudok az első pillanattól kezdve. Valamennyire sejtem, hogy mennyire rossz.
Őrültek ezek a férfiak :)
Láttam (megnéztem az adatlapod).
Remélem azért sikerül majd túltenned magad a rossz házasságodon.
Mennyire bízhat??? Neeeee viccelj! Milyen bizalomról beszélsz?
Végül is egy SMSt kapott. Mennyi ideje? Az is kedves gesztus, hogy ez után még egyszer keresed, és nem zárod azzal a dolgot, egy szinpla bunkó, aki még vissza sem ír, hogy bocs, nem.
Én sem vagyok vér róka, csak elvált :P
Most már nekünk is így lesz...
Most épp megint. Nem olyan régi a dolog. Nehéz elfelejteni valakit, akit szeret az ember...
Akadt mostanában közös intézni való, így "szem elé került".
További ajánlott fórumok:
- Konfliktusrendező fórum - avagy beszéljük meg ITT!
- Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg!
- Napi dolgok - beszéljük ki
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Otthon sütöd a kenyered? Te hogyan csinálod, beszéljük meg!
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat