Szeretnél találkozni földönkívüli lényekkel? (beszélgetés)
Nem is tudom.
Lehet,hogy most rávágom,hogy igen,de mikor szemtől szemben találkoznánk akkor oda lenne minden bátorságom:)
érdekes amit leírtál.
elhiszem hogy megtörtént.
velem is történtek hasonlók, az átlag ember fel sem fogja, meg sem érti hiába is mondom el neki.
az átlag ember fél!
és ez a cél valahol, aki gyengébb mentálissan, azt a félelembe kergetni, és pszihikailag hatni a tudatalattiára, hogy nem is beszéljen róla.
ezért álltalában magaban tartom , azt amit láttam, észleltem, tapasztaltam.
Hát Al-Bundy földönkívülieinek tudnék jópár zoknit felajánlani üzemanyagul:-)))
Velük szivesen találkoznék!!!
Nem hitt nekem senki, kb. 3-4 éves lehettem, a szobában állt egy kb. 160 cm magas fekete ruhás, narancssárga szemű valaki a szekrény mellett. Az üvegezett ajtón át félhomály volt, anyukám éppen éjszakás műszakba készülődött, hallottam minden zajt, tehát nem álmodtam. Rettentően féltem, megszólalni sem mertem, nagyon nagy akarat kellett, hogy a falnak forduljak és el tudjak aludni. Én kis hülye csak úgy tudtam kifejezni magam, hogy láttam az ördögöt...
Aztán kb. 17 éves lehettem, amikor az eset megismétlődött, de akkor már nem a szobában volt, hanem a házunkkal szembeni domboldalon (ahol normális esetben teljesen sötét van) láttam, igaz csak a világító narancssárga szemére lettem figyelmes, úgy este fél 11 tájban. Ami a legfurcsább a dologban, hogy a családból senkit nem tudtam felébreszteni, hogy megnézzék! Ismét összeszedtem magam és sikerült elaludnom, attól jobban féltem, mi lett volna, ha kivárom a dolog végét...
Még egy kis adalék a dologhoz: napokkal később a helybeli fiatalok mesélték, hogy akkoriban este láttak egy UFO-t a falunk fölött...
További ajánlott fórumok:
- Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban...
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Gyónni szeretnél? Itt megteheted!
- Te szeretnél már babát, de a párod még nem?
- Álmodozzunk...milyen SMS-t szeretnél most kapni? (csak röviden, tömören)