Szerelmes lettem az orvosomba! Gyertek, röhögjetek egy jót a sztorimon! (beszélgetés)
Szerintem egyszerűen ez az eredménye annak, amikor valaki az első partnere mellett köt ki, és alapít családot, minden tapasztalás nélkül. :S
Ha éltél volna, tudnád, hogy ez nem egy kivételes érzés, és hogy ripsz és ropsz, elmúlik. Minden lángolás és heves érzelem ülepszik idővel, és a végén pont ott leszel, ahol előtte, vagy az előző kapcsolatodban. Már ha azzal nem az a gond, hogy szar, hanem egyszerűen az évek és a megszokás, stb.
Rengeteg ember felé lehet ilyen jellegű vonzalmat és kémáit érezni, aztán, hogy mi lesz belőle, az idővel dől el... Jártam én már úgy, hogy pár hentergés után már el is tűnt az a fene nagy vonzalom, pedig igen hosszadalmasan plátói volt és erőltejes, na meg kölcsönös is. Csak aztán megkaptam vágyaim tárgyát, és hamar rájöttem, hogy sokkal kívánatosabb volt az távolról... Miután beleharapdostam, rájöttem, hogy pont olyan, mint a többi. :)
Nos, hát szeptember még messze van. Mint ahogy édesanyám szokta mondani, sok víz lefolyik addig a Dunán. Talán addig tényleg csitul ez az érzés és saját magát fogja megoldani ez a nehéz helyzet:)
És szerintem senki nem nevet és hülyézni sem hülyéznek.
Ha úgy gondolod, hogy az érzelmek kétoldalúak és a sorsközösség vállalása gyógyír lenne tedd meg és üljetek le arra a beszélgetésre. Habár én megvárnám míg az orvos ajánlja fel ezt a beszélgetést, még is csak -ahogy írod- ő a férfi, nomeg egyébként is.
A te gyermekeid még picik! Az egyik óvodás a másik kisiskolás.
Tudom, hogy nehéz, de inkább engedd el ezt a vonalat és járj másik orvoshoz. Szorítsd össze a fogad addig míg sérelem és nagyobb perpatvar nélkül megtudod tenni. Aztán majd az idő eldönti.
Sok sikert és erőt kívánok!
Van 23 év köztetek, meg két család. A 60 éves férfi senki kedvéért nem hagyta el eddig az övét, gondolod, most kivételt tenne? Vagy titkos légyottokra járna 60 évesen? Bár lehet, hogy megtenné egy gyereke korabeli nővel, lehet ...
Dehogy röhögök. De én se irigyellek.
Hallgass azért az eszedre is!
Háát, nem irigyellek. Okos értelmes nőnek tűnsz. Ismerem az eü. minden csínját-bínját, etiológiáját kívülről-belülről.
Hogy kísérget, ajtó előtt veled együtt vár, az órás diskurálás, telefon ide-oda nem hétköznapi, nem általános és nem gyakori kapcsolat az orvos-beteg felállás között.
Mondanám, hogy próbálkozz meg azzal a kávéval de ott a két gyereked. Mekkorák?
Tényleg megcsalnád a férjed, mert ez kell neked? Mit tennél, ha a férjedről derülne ki ugyanez? Felrúgnád a családod érte?
Nem itélkezem, csak érdekel, hogy végig gondoltad-e ezeket a kérdéseket.
:D aranyos vagy. Szerinted csak az orvos Dr? :) A nagy titok: a jogász is dr. címet kap az államvizsga után.
És lehet más szakon is doktori címet szerezni, olvass kicsit utána, mielőtt hozzászólsz.
Ez alapján különbséget tenni emberek között, nem is értem, miért kell. Nekem is volt két jogász pasim, az ágyban ezerszer bénábbak voltak, mint az olyan pasim, akinek volt valamilyen szakmája, amit középiskolában szerzett. Általánosítani két ember alapján nem lehet, nem is az volt a célom, csak leírtam, mert így volt.
Mindkét jogász lekezelő volt és azt hitte, ő ...ta a spanyol viaszt. Érzelmileg sem voltak a topon.
A jogászok nem tesznek hippokratészi esküt, úgyhogy igen,a Dr elnevezés sok foglalkozást takar, de ha orvost takar, akkor igen, egy külön kaszt, mert ők felesküdtek valamire. Ettől még van opció, ahogy korábban írtam,talâlkozhattok csak nem lehetsz a páciense.
Gondolom, azóta sem jelentkezett.
Doktori címet nem csak orvosok használ(hat)nak.
És levelezőn is szerezhet az ember fia, lánya doktori címet.
A fórumindító is írta, hogy 2 volt barátja neve előtt is ott volt a dr. cím. Egyik sem volt orvos. Ettől még lehettek mondjuk jogászok.
A kedvességnek nincs határa :) magánorvos, ezért nagyon kedvesnek kell lennie, hiszen ha nem az, mennek máshoz a betegek. És egy férfi ha akar, kezdeményez. Merne, ha akarna. De nem akar.
Orvosnak nem szokás köszönő mailt írni, megköszönjük ott, szóban. A labdát feldobtad, de nem kapta el, mert nem akarta. Ciki lenne rányomulni.
Nem érez többet, mert már elhívott volna.
A logika ezt diktálja, de én mindigis kíváncsi természet voltam. Az ilyen esetekben sosem bírtam a bizonytalanságot, de szerencsére ez most nem rólam szól. Legrosszabb esetben kereshet másik orvost. Legjobb esetben viszont meglelheti a lelki társát, még akkor is, ha ennek kisebb az esélye. Mindenki maga dönti el, melyik mennyit ér neki. Bár lehet, hogy csak én vagyok túl romantikus.
Ha már etikátlan kapcsolat, velem volt olyan, hogy az egyetemen az egyik tanár volt félreérthetően kedves velem. Ez felcsigázott, és meg kellett tudnom, hogy lehetne-e több. Flörtöltem vele pár hétig. Végül, mikor lépni akart, ezáltal világossá vált előttem, hogy bizony több is lehetne, azon nyomban elvesztettem az érdeklődésem irányában. Ez is benne van a pakliban.
További ajánlott fórumok:
- A leander szerelmesei - minden, ami leander
- A férjem szerelmes...másba
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Segítség! Szerelmes vagyok!
- Halálosan szerelmes vagy a párodba, de megjelenik egy régi srác, aki felkavar és vágysz utána. Mit tennétek?
- A párom szerelmes - a kozmetikusomba