Szerelem fogalma (beszélgetés)
ez a csaj is mindig megmondta a frankót.
merre van?
Hát sok itt a szerencsés ember.
Ezek alapján nem hiszem, h a férjemmel szerelmesek vagyunk egymásba. Nem hiszem, hogy ő elolvad, ha vehet nekem eperturmixot, és eszébe sincs az első falatot nekem adnia.
Szerintem mindenkinél más. Ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincsenek ugyan olyan érzések, így a szerelmet is egyén válogatja.
Azt tudom, hogy nálam mi a szerelem. Mikor egyszer azon kapom magam, hogy többet szeretnék megtudni a másikról, mert egyeznek a gondolataink. S mikor elválunk, akkor alig várom az újra találkozást. S a sokadik elválás után, egyre rosszabb otthagyni. Ha nincs velem, akkor egy-egy dologról mindig eszembe jut valami róla, és ha egyedül is vagyok elmosolyodom a kellemes emléken. Ha pedig vele vagyok kivirultabbnak érzem magam, mint mikor egy szép nyári reggelen kimegyek az erkélyre, ahol kicsit hűvös a levegő, de a nap, ahogy kel fel úgy melegszik fel a környezetem, s magam is. Közben némi madárcsicsergés...
Semmi zaj, csak a nyugalom.
A szerelem maga nem fájdalmas (annak akadályozása, hogy kiteljesedjen az, ami nyom minket).
Gyerekek szerint..
"A szerelem az, amikor a mamám kávét csinál a papámnak, de mielőtt odaadná neki, belekortyol, hogy biztosan jó-e az íze."
Sőt még az is, ha hozzám szólt... :)
De ez akkoriban még másként volt.
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Mi lehet a viszonzatlan szerelem karmikus oka?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?