Szeptemberi bölcsi kezdés! (beszélgetés)
Ezt sajnos nekem is ki kellett vennem!
Én már júni 1-től szabin vagyok, de nem akartam, hogy akkor kezdjük a bölcsit!
Pont nyáron!
Amikor a lányomnak vége a sulinak és élvezhetjük együtt itthon.
Olyan gyorsan elment! :( De örülök, hogy itthon voltunk együtt!
Mi sem nagyon vásároltunk még, most az ovira és az iskolára vásárolunk (a két nagyobbnak), mert ők hamarabb kezdenek, Lili majd csak szept közepén.
Tegnap hívott a főnöknőm. Közölte, hogy azt ugye tudom, hogy kötelesek kiadni az ÖSSZES szabimat, így hiába kezdek papíron szept 1-jén, ki kell vennem a 4.5 év alatt összegyűlt szabimat, és csak utána mehetek be.
Ez 78 nap, azaz 3.5 hónap :(
Tudom, hogy a legtöbb dolgozó ember örülne egy ilyen hosszú szabinak, de én nem. Én már mennék dolgozni. Mit fogok itthon csinálni ilyen hosszú ideig a gyerekeim nélkül? :-/
Pedig milyen jó lett volna, ha el lehetett volna tolni (én így gondoltam), jól jött volna a szabi jövő nyáron, mikor bezár a bölcsi és ovi...
Mi aug 29.
Már csak 2 hét!! :(
Valahogy egyáltalán nem várom!
Olyan jó lenne még ha csak most kezdődne a nyár!
Sziasztok!
Beszereztetek már mindent a bölcsire?
Mi apránként gyűjtögetünk.
Én is ezt mondtam valamelyik nap.
Hogy lassan kezdődik a bölcsi,suli és még alig voltunk valahol.
Bár mindig az időjárás közbe szólt.
Azért hihetetlen, hogy elment ez a nyár, nem?
Olyan nagy terveim voltak, mert hogy ez az utolsó itthon töltött nyaram a nyugdíjig....
Aztán kettőt pislogtam, és tessék, már mindjárt augusztusnak is a közepén járunk :-/
És te mikor mész vissza dolgozni?
Hány napod lesz a beszoktatásra?
Nekünk ilyen nem is lesz!
Mi aug 29-én kezdünk 9-re kell mennünk 12-ig, első 3 nap én is bent leszek vele.
A gondozónő csak figyel minket mire, hogy reagálunk és megpróbálja ő is így nevelni majd.
3 nap után majd kiderül, hogy mettől meddig megyünk de én akkor már a folyóson leszek ő bent a csoportban, de ha nagy dolog történik és ordítana azért szólnak, hogy menjek be. Ne lehelje ki ott a tüdejét az első napokban.
Elég lesz később ha már dolgozom és nem tudok szaladni hozzá! :(
Szia!
Milyen volt az első nap?
Anyás beszoktatás van vagy ott kellett egyből hagynod?
Hát nem tudom.
Mert ugye meggyógyult a gyerek, de azt nem tudhatom, hogy a homeopátia tette-e gyorsabb lefolyásúvá, vagy amúgy is ennyi idő alatt gyógyult-e volna meg :)
És így nem volt hatása?
Nekünk se mindig sikerül! :)
Másfél éves a kisfiad, ugye?
Annyi idősen ha jól tudom még csak szirupot kaphatnak, mi a Cebion Multit adtuk Nekik.
Immunerősítőnek pedig az Immunotrofinát.
De tavaly a 2010 ovikezdők fórumában nagyon ajánlottak valami Ribomunyl .
A legjobb tényleg, ha kikéred a dokitok véleményét :)
Milyen vitaminokat szedtek?
Én még most nézegetem, de nem választottam majd megkérdezem Doktornőt is melyiket ajánlja.
Én nyomom a vitaminokat, meg vettem immunerősítőt. Mást nem nagyon lehet tenni.
Bálint tavaly, mikor kezdte az ovit, elkapta a bárányhimlőt és a skarlátot is. Persze Lilire is átragadt, úgyhogy talán már kicsit edződött az immunrendszere.
Reméljük könnyű lesz!
Bár én a betegségektől félek a legjobban!
További ajánlott fórumok:
- 2010 szeptemberi babák
- 2010 szeptemberében bölcsis lesz a gyerekem.
- Óvodai évkezdés is csak szeptembertől?
- Kisfiam dec. 2-án tölti a 3. életévét, de szeptembertől mennék vissza dolgozni, ha felveszik bölcsibe akkor decemberben átkerülhet az oviba?
- Bölcsi kezdés 2016 januárjában. Beszéljük ki!
- Békásmegyeri Kelta utcai bölcsivel kapcsolatba kinek milyen tapasztalata van? Szeptemberben kezdünk ott.