Szeparációs szorongás (beszélgetés)
Én több variációt játszottam, most a legkisebb hamar bekerült a mi ágyunkba, de pl az oviasim is igénylik az összebújást, de ők a saját helyükön alszanak és én fekszem le melléjük. Van olyan fórum, ahol érdemes lehet olvasgatnod!
Hogyan szoktathatnám be néhány hetes kisbabámat a kiságyba, ha már most elkapattuk?
Nekem pl a szeparációs a nagyobbaknál nem is érintette az alvást, csak most a legkisebbel.
Ez nem szeparációs szorongás. Az inkább olyan, hogy tényleg nincs el senki mással, csak veled és rajtad szeret lenni, egész nap.
Az, hogy hajnalban felébred és játszik az nem szeparációs szorongás. Mástól lehet, még akár attól is, hogy most lépett egy őjabb szakaszba az életében, kúszás és mászás.
A többieknél nem emlékszem, de nem horror sokáig. Most 8 hónaposan kezdődött, már túl vagyunk a nehezén. Nekem az alvás oké, mert köztünk van és kész, de nappal egyszerűen nem maradt el még apjával sem. :-(
De most ez már jobb, néha este sikerül az ágyába csempészni, de ha megébred, akkor közénk hozom.
Ne aggódj, mert a te stresszed csak ront rajta.
Nekem az is jó, amikor a többiek itthon vannak, mert akkor a nyüzsiben eltotyog, játszik, sikongat, lerámol és akkor nem rajtam csüng.
Szia! Nekem 9 hónapos, félig kijöttünk már belőle.
Nekem ő az ötödik, de ezt a szakkifejezést csak most ismertem meg. Mi anyatetkónak, matricának neveztük ilyenkor a srácokat. :-)
Éjjel azóta velünk alszik, nekem a nappali alvása necces, mert ölben vagy háton hajlandó azóta. De már újra jól elvan az apukájával is, nem kell mindig vele lennem. :-)
Neked pontosan miben jelentkezett?
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- 10 hónaposan szeparációs félelem, szorongás, lehetséges?
- Kutya szeparációs szorongásán hogyan lehet segíteni?
- Furcsa szeparációs szorongás 14 hónapos babánál
- Kutya szeparációs szorongás
- Mit jelent a szeparációs szorongás, mitől alakulhat ki?