Szempilladúsítás (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szempilladúsítás
Nem tudom van e ilyen szempillánál,csak én mondom :D
Így van,ne add föl!
Szia :)
Türelem :) lehet most nyugalmi fázisban van,én is látom mintha nem nőne most,de viszont mindig vannak új szálak :)
Szerintem akkor van eredmény ha minnél tovább van rajta,amugy is ez az olaj nehezen szívódik föl,de ez csak az én véleményem :)
Ha kijött az olaj rendesen akkor nem gond ha 1szer mostad.
Az oljat felmelegítettem és törölközőt is és a zacskót is:)Az olajba tettem 1 csepp D vitamint is,a tojást kihagytam.Több mint 3 órát volt a cucc a fejemen.Ha úgy látom van eredmény akkor emelem az időt és rajtahagyom egész éjszakára is.
Én csak 1x mostam meg a hajamat.Szerintetek az nem baj? Nagyon habzott a hajam és úgy éreztem,elég 1x is megmosni.Jó sokáig zuhanyoztam utána.Remélem ez nem lesz baj,hogy sak 1x mostam meg a hajam.
Sziasztok:)
Na most debütál az olaj a hajamon vagyis csak fog.Nekem is lesz néhány fárasztó kérdésem.Milyen meleg legyen az olaj? A radiátoron melegítem egy kis üvegpohárban,a törölközőt is fel kell melegíteni? Tojássárgáját tegyek bele szerintetek? Valahol olvastam,hogy valaki D vitamint is csepegtett bele.Szerintetek Cseppentsek bele D vitamint,otthon van egy egész üveggel..
Előre is köszi:)
szia. Itt nagyon sokan használják szempillára,hajra esetleg szemöldökre:-)
Tényleg nagyon jó ez az olaj és nagyon olcsó is:-)
Én kb 3hete használom a szemöldökömre és kb 2hete a szempillámra.A szemöldökömön olyan helyen is nőttek szálak ahol már jó ideje nem:-) és sokkal gyorsabban nő a szemöldököm mert sajnos nagyon kiszedtem egy rossz pillanatomban:-(
A szempillám is nőtt és sötétebb lett na meg az előbb írtam hogy az alsó szempilláim hosszabbak lettek amik eddig alig látszottak:-P
A hajamra eddig egyszer használtam és akkor már láttam változást:-)
Szóval csak jót tudok mondani róla:-)
Juhhúúú :)
Várom a képeket :)))
Képzeljétek az alsó pilláim kezdenek egyre hosszabbak lenni:-) Igaz a jobb szememen egy kicsit ritkább de látok ott nagyon rövid szálakat:-) Eddig alsó pilláim szinte nem is voltak.Annyira picik voltak mintha nem is lettek volna de most meg nőnek.juhhhhhhhúúúúúúúúúú :-D:-D
Mintha a felsők is nőttek volna valamennyit megint de még annyira nem látok változást.
Bánom hogy nem csináltam előtte képet:-(
Ha minden igaz akkor ma rakok fel képet de a párom telefonjával akarok csinálni és azt elvitte magával dolgozni:-( majd ha hazajött:-)
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szempillaspirál?
- Miért nem vízálló a vízálló szempillaspirál?
- Miért nem tudjuk mi nők csukott szájjal kifesteni a szempillánkat?
- Szemöldök és szempilla festés otthon!
- Járt már valaki közületek úgy, hogy a 3D szempillát nem bírta a szeme? Csúnyán bedagadt, és kivörösödött.Lehet ez ellen tenni valamit?
- Milyen spirált ajánlotok, hogy jó hosszú legyen és dús a szempillám?