Szempilladúsítás (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szempilladúsítás
le vagyok nyűgözve! most nagyjából az államig ér a hajam és mindig egyenesre van vasalva, kifelé szárítva. azért nem hosszabb, mert nagyon agyonvágtam a vasalóval.
de ha így haladunk, talán visszanövesztem válligérőre és már kezd visszagöndörödni is.
reiki??? jééééééé, azt hittem, te is prana-s vagy.
mondjuk tök mindegy :)
túinvan :o)), a vattapamaccsal beletunkolod a hajadba és a fejbőrödbe, aztán átmaszírozod vele a körmeidet és a körömágyat.
elképesztő, hogy én mennyi pénzt költöttem már a hajamra. erre itt ez a filléres "vacak" és jobb mint bármi más.
Ez is mekkora eredmény,nem? jajj én egyre boldogabb vagyok,rici mániás vok :))
Ohh,körömre még nem próbáltam,mire picit nő már az egyik betörik és levágom :)
Na majd kenem arra is,meg fotózom :D
hát ez az. én nem szeretném, hogy nőjön. viszont az állagának nagyon jót tesz. amit a vasalóval két év alatt tönkretettem, azt egy hét alatt helyrehozta.
s látnád a körmeimet! egy hete kenegetem, olyan szép és egészséges, mint a japán manikűrtől. jobban megmarad rajta a lakk és nem törik.
tényleg egy csoda ez a kence!
mennnnnnnnnnyiiiiiiiii????? ;)
basszus, ez nem semmi!
De jó :) épp tegnap gondolkoztam ugyan hány cm lehet,de nem tudom megsaccolni :)igaz,mert lehet hajmosás után is mást mutat,meg 2 nappal később is.
Ohh,ne tessék ennyire leadni,legyen csak több cm :)
Szerintem is több,olyan 6-7 centinek saccolom:-)Igazából le sem lehet nagyon mérni millire pontosan,csak esetleg akinek teljesen egyenletesek a hajszálai.
De jó lenne,ha csak fél centit nőne 1 héten az enyém,már annak is úgy örülnék mint majom a farkának:)
De azért megméretem,csak úgy :)
Nos,Nov 1-én 56centivel indultam,most 60cm :DD de szerintem jóval több :)
:)
Fogalmam sincs :) de már nem mérem,mert először se mutatott növekedést,a kép meg mást mutat :)
Ok:)
Köszi a választ.Centiben mennyit növekedtél már?
Szerintetek mennyi időnek kell eltelnie 2 pakolás között?
Szeretném még feltenni az olajat,igaz pénteken volt rajta,de csak 3 órát.Ha kedden felkenem magamra az jó,vagy várjam meg vele,hogy leteljen az egy hét?
Szia :)
Kitartás :) de nem lett baja a szőkének,ez jó hír :)
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szempillaspirál?
- Miért nem vízálló a vízálló szempillaspirál?
- Miért nem tudjuk mi nők csukott szájjal kifesteni a szempillánkat?
- Szemöldök és szempilla festés otthon!
- Járt már valaki közületek úgy, hogy a 3D szempillát nem bírta a szeme? Csúnyán bedagadt, és kivörösödött.Lehet ez ellen tenni valamit?
- Milyen spirált ajánlotok, hogy jó hosszú legyen és dús a szempillám?