Szempilladúsítás (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szempilladúsítás
Szia!
957-es hszt olvasd el.
A pillákat+töveket is be kell kenni,de keveset tegyél tá,hogy ne csöpögjön.
na megyek pillát kenni aztán aludni mert már fél 1 múlt:-O Mostanában sikerül jó sokáig fent maradnom:-):-)
Jó éjszakát és jelentős hajnövekedést kívánok:-P
szia
:-D
Nekem is néha sok megy a pillámra:-) de mostanában figyelek hogy ne vigyem túlzásba:-)
:)
Nekem is zöld Schauma :)
Már a fejemen a cucc :D a pillámra kicsit több ment,ugyhogy néha alig látok :)
most már nekem is az a véleményem hogy jó volt..:-( Mindegy :-)
Nekem zöld Schauma van a zsíros hajra való.Már egy ideje ezt használom de ezzel nehezen tudtam lemosni úgyhogy most a Baba sampont próbálom majd ki az hátha jobban lehozza:-):-)
Az én véleményem hogy jó volt az olaj :)
Zuhanysapi biztos kényelmesebb :)
Nekem is Schauma van,de kipróbáltam egy olcsóbbal ami nem olajos és teljesen lehozza a 2.mosásnál.
Már melegszik az olajam :)
szia:-)
Igen mert az első olajozásnál ennyire nem volt meleg és biztos most mivel melegebb volt azért éreztem jobban..Mindegy ez van:-(
Reggel hajat kellett mosnom úgyhogy ma nem olajozok..Holnap vagy holnap utánra halasztom:-)
Ma vettem zuhanysapit az jobb lesz mint az úszósapi:-) meg vettem Baba sampont hátha azzal könnyebben le tudom majd mosni mint a Schaumával múltkor..
Szia :)
Ha felmelegszik az olaj akkor tényleg erősebb a szaga,de végülis akkor jól vásárt csináltál :)
Én ma olajozok,szerintem nemsokára fel is kenem.
szia.
hát a múltkor is éreztem az érdekes szagot de most jobban éreztem:-( Eléggé megelegedett a konvektoron met kicsit sokáig volt rajta és lehet most azért éreztem jobban.
Mindegy vettem még:-) amúgy is kevés volt már csak.Lehet elég sem lett volna a hajamra:-)
Amelyik gyógyszertárban először vettem ott 30ml-est adtak csak azzal a dumával hogy nem lehet többet:-S
Most egy másikban vettem és ott meg bármennyit adnak:-)Kérdezte a patikus hogy mennyi kell.Ott bármennyit lehet. 50ml 80ft volt..szóval még olcsó is nagyon:-)
Sziasztok!
Olvastam milyen jókat írtok itt arról ,hogy ha kenjük a szempillánkat ricinus olajjal, akkor hosszabb szebb lesz, és gondoltam én is kipróbálom! De mikor elmondtam a munkatársamnak azt mondta ,hogy az mérgező! Tényleg így van ez? Nekem nagyon rövidek és nagyon ritkák a szempilláim 3fajta spirált használok egyszerre, hogy hosszúak és szépek legyenek a pilláim, de így minden lemosás után rosszabbak a saját pilláim! Kéne valami segítség, de műszempillát nem nagyon akarok!
Sziasztok :)
A ricinus olajnak van egy érdekes szaga,én már megszoktam :) a pilláim kenésekor viszont nem érzem,csak a hajamnál,szerintem ilyen rövid idő alatt nem avasodik,én nem hűtőben tartom hanem csak hűvös,sötét helyen.
este elfelejtettem a pilláimra kenni. álmomban viszont nagyon sűrű és nagyon fekete szempilláim voltak :o))
nah, ma este a hajam jön ismét. nekem a 30 ml. max. két alkalomra elég a hajamra. patikát kéne váltani, mert lassan gyanús leszek :DDD
sziasztok.
Csigusz képzeld este be akartam olajozni a hajam de annyira rossz szaga volt az olajnak amikor kiöntöttem pohárba hogy el ment a kedvem az egésztől.Avas szaga volt:-( 2napja kb nem volt hűtőben..:-( A szempillámra amikor kenem akkor nem éreztem..
Na mindegy ma veszek olajat aztán akkor holnap olajozok mert most hajat mostam:-)
Az olajozás utáni második mosásnál valami csodálatosan puha és könnyen kezelhető volt a hajam de most meg olyan semmilyen.Lapos is meg nem tudom:-( hhúúúúúúúú de mérges vagyok
:))
Szia!
Jó éjt!
ha igen akkor végül is a párna bánja:-P Reggelre kiderül:-) Na megyek is olajozni:-)
Jó éjt
szia
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szempillaspirál?
- Miért nem vízálló a vízálló szempillaspirál?
- Miért nem tudjuk mi nők csukott szájjal kifesteni a szempillánkat?
- Szemöldök és szempilla festés otthon!
- Járt már valaki közületek úgy, hogy a 3D szempillát nem bírta a szeme? Csúnyán bedagadt, és kivörösödött.Lehet ez ellen tenni valamit?
- Milyen spirált ajánlotok, hogy jó hosszú legyen és dús a szempillám?