Szempilladúsítás (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Szempilladúsítás
Ohh,kiváncsian várom a fotót :)
Én megint ugy éreztem nem nőtt a hajam,aztán a fotón mégis látszik :D
Sziasztok!
Édesanyám megint lemérte a hajam, ismét 1 cm-rel hosszabb lett... :)
Most pont az olajban ülök, ha megmostam a hajam, teszek fel képet :)
ez most lehet hülyeségnek tűnik de én nem akarom most hogy gyorsan nőjön a hajam mert szeretem így.
Szerintetek ha nem teszek a fejbőrömre és nem masszírozom bele csak a hajamra teszek akkor ápolja de nem nő gyorsabban??
szia.Hú hát tényleg szembetűnő a változás.Nőtt is meg tényleg sokkal szebb lett a hajad:-)
de jó:-)
Bár eddig még csak kétszer kentem be.
Én száraz hajra kenem fel.
Szia!
Nagyon látszik a változás.:)))))
Szép a hajad csillogása!
Így az ember még nagyobb kedvet kap a kenegetéshez!
Köszi :)
Lesz neked is,legalábbis remélem :o)
Szivesen megnéznék a ciccekről legközelebb képet :)
Jó éjt!
Szia.
:)
Hogy még melegebb legyen :)igazából igy ajánlották :)lehet hűtőben is,csak hidegen ne kend föl!
Legyen hűvös és sötét helyen!
Ha spirállal viszed föl ugy nem tudod a tövét rendesen bekenni,nekem nem sikerült,így nem fog nőni.Én fülpiszkálóval csinálom.
Fönt a kép!!!
Épp 1 pohár bort iszom az örömömre :)
Ha valaki nem látja a változást akkor a 2.és 3.képhez tegyen egy papírlapot a képhez alulra a hajam vonalában és rögtön látja hogy nőtt :) ja meg dúsabb lett és ápoltabb :)juppijjééé
Hát kiderül majd :) Bizakodó vagyok! Amúgy a hajadra a "szatyor" után miért teszed rá a törcsit?
Még valami, az olajat hűtőben kell tárolni? Mert én ma azt csináltam, hogy kimostam sterilre egy szempillaspirált és a tubust és abba öntöttem át, és így könnyebben felviszem a pilláimra az olajat a kefével, csak most itt van nálam a szobába és 25 fok körül van, lehet nem tesz neki jót a meleg.
Simán is látni,festék nélkül,tán még jobban,ja meg sokunknak sötétebbek lettek a pillái,na meg fényesek :)
Már vagy 3-4en tettünk föl pillás képet :)
Akkor nem cak nekem nem engedi :-O
Majd én is szólok :)
További ajánlott fórumok:
- Melyik a legjobb szempillaspirál?
- Miért nem vízálló a vízálló szempillaspirál?
- Miért nem tudjuk mi nők csukott szájjal kifesteni a szempillánkat?
- Szemöldök és szempilla festés otthon!
- Járt már valaki közületek úgy, hogy a 3D szempillát nem bírta a szeme? Csúnyán bedagadt, és kivörösödött.Lehet ez ellen tenni valamit?
- Milyen spirált ajánlotok, hogy jó hosszú legyen és dús a szempillám?