Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Szia!
Az én műtétem TB-re volt. Már nagyon sok volt (2cm) a bőrfelesleg, ami így rálógott a szempillámra, az tartotta és természetesen a látóteremet is ez jelentősen beszűkítette. Igy már TB-re megoperálhatták. Most látom a különbséget, mert nagyon kitágult a világ így mind oldal irányban, mind felfelé.
Rajtam kívül más is van itt akinek TB-re operálták.
Szia!
Nagyon nézz körül a műtét előtt, informálódj az orvosokról. Egy elrontott szemet nem tudsz eltakarni, mint pl. egy elrontott cicit.
Az én szememet dr Sashegyi Mihály műtötte tavaly júniusban. Maximálisan elégedett vagyok az eredménnyel. 8 hónap telt el azóta, és a műtéti heget alig lehet látni. Nekem nagyon csúnyán rálógott a szempillámra a szemhéjam. Mindkét oldalról 1,5 - 1,5cm-t vágott ki az orvos.
Úgy érzem, éveket fiatalodtam a műtét után.
Ne habozz, vágj bele!
Szia !
Nem tudom ugyanaz e mert engem más műtött, de nekem az Octenisept nevű oldatot írták fel.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek! Másfél éve voltam szemhéjplasztikán Dr. Ignácz Zsuzsannánál. Tökéletesen elégedett vagyok az eredménnyel!!!!
A műtét után ajánlott nekem egy oldatot, amivel a sebet kellett kezelnem, mivel eléggé hegesedik a bőröm. Ez nagyon jó volt, mert egyáltalán semmi látszata nem maradt a műtétnek. Azt szeretném Tőletek megkérdezni, hogy akit esetleg a doktornő műtött, kapott-e ilyesmit, mert sajnos elfelejtettem a "szer" nevét. Most viszont egy komolyabb műtéten estem át, és jó lenne a helyét kezelni ezzel a "csodaszerrel". Előre is köszönöm.
Engem Kovács Hedvig műtött.
Nagyon gyakorlatias,ügyeskezű,tapasztalt,bájos teremtés.Mindenkinek hasonló kezeket kívánok.
Hétfőn lesz 2hete h.megkreálta a szememet,gyakorlatilag majdnem észrevehetetlenek az apró hegek.
Az én doktornőm fényképezőgépe tele van szemhéjplasztika képekkel.Előtte-utána, mosollyal, mosoly nélkül.Semmi fotoshop trükközés nincs.
Ma rólam is csinált 3 hetes képet.
Jól össze tudtam hasonlítani az előtti-képpel, nagyon megérte!
A bizalomhoz kell a kedvesség, de annál is fontosabbak a képek a jó eredményekről.
Anélkül nem szabad műtétre vállalkozni.
Igen, azt mondta kb. fél év, mire végleges lesz a hegek állapota.De persze, ezt senki nem veszi észre, csak mi érezzük egy picit.
Felteszel majd képet az eredményről?
Ha mutatott sok képet a sikeres műtétekről, akkor jól választottál.
Nem csak a szimpátiát kell nézni.
Sziasztok!
Nekem márciusban lesz felső szemhéjplasztikám és nagyon félek a műtéttől. (Sose voltam műtve semmire). Sajnos nálam ez genetika, 35 éves vagyok, és anyai ágon túl sok a bőrfelesleg a felső szemhéjon. Szóval belevágok, mert tudom, hogy sokkal szebb lesz utána és végre ki fogom tudni festeni a szemeim. :-) Akinek már volt ilyen műtétje, meg tudná írni, hogy mire kell figyelni, hülye kérdés, de fáj valami a műtét alatt vagy után? És meddig nem fogok tudni emberek közé menni a műtét után? Esetleg valami krém ami segít? Olvasom a C vitamint, az tényleg ilyen jó hatással van? Bocs a sok hülye kérdésért csak gondoltam tájékozódom olyanoktól akik okosabbak e témában. Köszi!!!!