Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Látom nálad nem voltak táskák. (?) Az alsó nálad bőrtöbblet kimetszést jelentett? Hogy képzeljem el?
Nekem pl abszolute nincsenek táskáim, inkább annak ellentéte van alul, rendkivül vékony, szottyadt, ráncos bőr, amin áttűnnek az erek, emiatt karikás volt a szemem egész életemben. Nem tudom ezzel vajon mit lehet kezdeni. Az én dokim azt javasolta h ne nyúljunk hozzá.
Szép lett a szemed, olyan mint egy egyiptomi smink, csak pirosban :)
Ja!! Pusza GRATULÁLOK mindenhez!! Eseménydús heted volt!! De ahogy olvastam csupa szuper dolgok történtek!!!
Fájt a varratszedés??
PuszaJou! Várjuk a képeket, nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lett!!
Az enyém most katasztrófa...de valahogy úgy érzem, hogy jó lesz:)) az alsónál végül nem végig vágta, hanem a sarkok alatt egy négyzetet vágott ki, plusz le is metszett, hogy a ráncokból is kiszedjen egy kicsit...kértem egy koktélt előtte...de nem a fenekembe dögte (tudta, hogy utálom a tűt) hanem belenyomta a számba...jókat röhögtünk előtte..a műtét is nagyon vidám volt :) igaz a vége felé már szerintem össze vissza beszéltem...remélem a széfkódomat nem fecsegtem ki:)))))))
Persze a műtétből semmit sem éreztem, de a szuri...áááá..az nem volt kellemes...sőt...
De örülök, hogy túl vagyok rajta...és eszméletlenül várom, hogy lássam már az eredményt!!!
Köszi, nagyon jól esnek a nyugtató szavak!!!!
be tudom csukni, inkább kinyitni nem tudom!!
:)
Varratszedés még nem tudom mikor lesz, hétfő du megyek h rámnézzen és le akarja szedni a stripeket....Bakker...inkább megölöm, minthogy ezeket onnan kitépje!! :)))))))))))))
Bele sem akarok ebbe gondolni!!
puszaLányok,
túl vagyok a varrat szedésen. Álom szép lett a szemem és ettőla kedvem is. Hétfőn műtőttek, kedden jelezte a kisebbik lányom, hogy nagymama leszek - 46 évesen! - és ma azt is megtudtam, hogy 5-6mm-es az unokám és november elején Skorpió havában fog születni. Varradszedésre volt tatárbeefstea és Ballantines is... No meg Zoltán köszöntés (gyerekkori barátom)... szóval jól alakulnaka dolgok. Holnap világosban csinálok fotót és felteszem. Addig mindenkinek szép álmokat! puszaJou))
Ez hosszú,olvass vissza a tavalyi hszolásaimat.
Sokat vágott ki,...kifordult az alsószemhéj amit a fülmögötti területből kivett börrel pótoltak,
hegesedés lépet fel,stb,stb
Elrettentőnek majd teszek fel képet:(
Ez félreértés volt, nem így értettem, hanem arra mondtam hogy sokat segítettél a másik fórumon.
Bocs
Ö mindenben jó,Plavlo
Tizedes is jó,ha jó napja van,és nem a 10. vagy az nap a műttő asztalon.
Sharan is jó.
Nagyon sajnálom...
Sorry
Majd azért lehet hogy megpróbálom pavlovicsot. Azt mondjak hogy ő Jo hasplasztikaban....
Dr Bubó.orvos ajánló...google.....olvass utána
Ez nem harag amit írok,ez az igazság,
már nem a régi
Így tapaszostul én nem látok semmi rendelleneset, de nekem csak felső volt még. A felső az nem vérzik/levedzik utána. Ha be tudod csukni, vagy majdnem be tudod csukni az már jó ebben az állapotban, ennél többet csak varratszedéskor fogsz tudni. Mikor lesz?
Ha még nem csukódik be teljesen az sem baj, mert tisztán látszik, hogy ödémás, ami teljesen normális ilyenkor.
Alsó szemhéjplasztikámat úgy eltolta,h 8 korrekcióval sem lett jó!
Jót nem tudok !:((((