Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Sajnos én nem ismerem, de olyan rendesek itt a lányok. Biztos segítenek Neked :) Ugye?
Szia, erről tanti59 tudna mesélni.Nézd meg a hozzászólásait szemhéj-ügyben.
Sziasztok!
Segítségeteket szeretnem kérni Dr Tizedes Györggyel kapcsolatban. Örülnek ha valaki meg tudna osztani a tapasztalatát vele kapcsolatban. Akar itt a fórumon vagy priviben.
Előre is köszönöm.
Pusza, semmi gond szerintem. Nekem az also resz verzett a mutet esten, de elmult. Illetve nem is biztos, h verzett, inkabb levedzett. Most ulok a varratszedesen es varok a soromra ... puszsJou))
Szia, én megnéztem.Teljesen normális ez, frissen műtve.Sokkal jobb lesz a formája, nem lesz ezzel semmi gond.
Nekem még másnap is levedzett a bal szemem.
Köszi Dóra! Megnéznéd a képet? normális ez?? vagy hívjam a dokit??
Köszönöm!!! :)
Túl vagyok rajta...hát nem mondom hogy halálra röhögtem magam..főleg ahogy most kinézek..
Még mindig vérzik egy kicsit és a jobb oldala mintha szétnyílt volna..szerintetek ez lehetséges, vagy normális, hogy még mindig levedzik???
Feltöltök egy képet róla.. a sáik az szép!
Hogy vagy Billyke??
Néked is drukkolok. Hajrááá :)
pusza, Lehet utcára emni, kutyát sétáltatni. Erre jó példa, h lementem a helyi lottózóba szerdán, 2 nappal a műtét után, inkognitóban. Kapucnis dzsekiben, kapucni a fejemen, napszemüvegben. A lottózóban a lányban megállt az ütő, mert nem i9smert meg és 10 nappal korábban volt náluk fegyveres rablás... szóval arra ügyelj, hogy így is lehet riogatni, nem csak ha leveszed a szemüveget. :D
Eltünést nem tervezek, de nyilván ritkábban fogok benézni, ha túl leszek mindenen... majd beíroka reglapomra egy e-mail-t legfeljebb... ha lehet. puszaJou))
drukkolok Neked. hajrááá :)
Billyke, D.Z. drukkolunk!
SZobafogság meg egyáltalán nincs!!! Én jöttem, mentem napszemüvegben. Senkinek nem tűnt fel az üzletekben sem, pedig volt amikor még az eső is esett. (Én meg alig láttam valamit:)))
Billyke!!
Nekem is holnap (azaz ma lesz a nagy nap....be vagyok tojva rendesen...
Főleg az utána levő időszaktól...1 hét szobafogság ...grrrr.. 2 órát nem bírok ki...
DRUKKOLJUNK egymásnak, este pedig referálást kérek!!
És hajrá a varratszedésen levőknek is..irigyeljük őket!!! :)))
Holnap jövök a kérdésekkel!! :))
:))))))))))....kösziiiii!!! fejenállni nem akarok, de egy fátyol lesz majd rajtam:)))))))) Pontosan amúgy nem tudok semmit...hogy mikor mehetek kutyát sétáltatni vagy egyáltalán 1 hétig a varratszedésig ki sem lehet mozdulni?? :)
Nincs most több kérdés, majd Hozzád lesz még, úgyhogy el ne tűnj!! Segítsd a kezdő társaidat!! :)))))
Kedves D.Z.!Igazából a doktornő nyugtatott meg, hogy addigra már jól fog kinézni, persze sminkelni kell rá. A napozás hiánya nekem nem lesz gond, mert New York-ba megyek.Azt hiszem végül azért nem sztornóztam az időpontot, mert már eléggé elhatároztam magamat és legközelebb évvége felé tudnám megműttetni. Csak remélni tudom, hogy jól döntöttem.Köszi a hozzászólásodat. Holnap lesz a nagy napom...
ja! Ha csak maszatolsz, akkor lehet??? Akkor kár belekezdeni ;) :D
Szerintem semmi akadálya, ha nem jár pl fejenállással :), vagy erőlködéssel :)
Sajnos így van. Nekem ugyan csak felső szemhéjplasztikám volt, de széles Steri-strip volt rajta, csak kb félig tudtam kinyitni a szemem. Kérdeztem is a főorvosnőt, hogy kicserélhetném-e keskenyebbre? Azt mondta, hogy maradjon már inkább ez, így hétfőtől szombatig főleg lefelé tudtam vcsak nézni. Gondolkatod hogy néztem pl. TV-t :)
Köszönöm szépen mindenkinek a dícséreteket!! :))
Szép lett!Kíváncsi vagyok milyen lesz varratszedés után.Csak kicsit élesebb kép kellene.
Tettem fel most keszult kepet. Csak ovatosan nezzetek meg, mert az elso esti valadek nyomai rendesen latszanak. Ezt leszamitva nem latom rossznak. Meg erzekeny, meg viszket es varom a holnap esti varratszedest, amit tatarbeefsteak- ezessel fogok megunnepelni ;) puszaJou))
így konkrétan nem kérdeztem meg, de a mütét utáni héten mehettem volna edzeni, ha mertem volna. A mostani alsó műtét után, ami szintén 4-én volt péntek este megyek varratszedésre és megkérdezem ezt is... csak Neked és csak most :D :D :D Én a sportolást kezdetét úgy tervezem, hogy 17-én szülinapozok, majd 18-án hétfőn megyek curves-özni, ahol már nagyon várnak és én is vágyom már hogy ott legyek. Húsvétkor pedig szeretnék már elkezdeni futni is, mert a műtétem másnapján derült ki, hogy novemberben granny lesz belőlem... úgyhogy addig lesz időm összeszedni magamat, mert utána segíthetek a kisebbik lányomnak. Van még kérdés, amit kérdezzek meg? ;) puszaJou))
Billyke! Én még csak előtte vagyok, de itteni tanácsokra én lemondtam a műtétet decemberben, mert Mexicoba utaztam életem útjára, és nem akartam kockáztatni hogy ha esetleg ha nehezebben gyógyul, vagy ugye a napozás...attól függ hogy hova mész, milyen céllal...
És egy kicsit intime...de...mikor lehet szexelni a műtét után??:)) ok gondolom nem a nagy véres szemekkel fogom megkívánni:)) de mégis, van valami előírás?? Kérdezte ezt valaki a dokitól??
Ha jol ertem, akkor varratszedesig semmit sem tudok tenni a badog stripek lagyitasaert... akkor marad a turelem. Koszi es puszJou))
JÓ lett nagyon, nem is látszik a műtét helye! Még foltjaid sincsenek, elképesztő!
Látom Neked sem egyforma, nekem nagy különbség volt varratszedéskor, aztán egész jól, majdnem egyformára rendeződött.
Ha már nincs Ster-strip a szemeden, akkor hydrogén peroxid 3%-os oldatot vegyél a gyógyszertárban. Önts belőle steril gézlapra bőven, ezzel óvatosan törüld (ne dörzsöld!)át a szemed. Enyhén pezseg, oldja a rászáradt vért is. Utána óvatosan itasd fel a szemedről steril gézzel. Nem csíp :)
Teljesen más lett a szemed :) Gondolom örülsz neki! :)
PuszaLanyok,
Kerdesem van a mar mutottekhez... akiknek also szemhejplasztikajuk/ mutetjuk volt... tudtok valami megoldast a megkemenyedett ragasztora illetve a verfoltok eltavolitasara elfertozodes mentesen? 5 leteiteket koszonom. puszaJou))
Én is happy lennék ,ha ilyen szemeim lennének!! Nagyon jól sikerült!