Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Szemhéjplasztika fórum

Szemhéjplasztika (beszélgetés)

12385. 993dda84ef
2014. nov. 26. 14:12

Azt hiszem végeztem, karácsonyig megkapom az eltávot?:) Eleget írtam, vagy folytassam még?

Megyek naplózni a többi szépséges leányzót, aztán búcsúztatom Iluskát.

12384. 993dda84ef (válaszként erre: 12361. - Katicza)
2014. nov. 26. 14:11

Ez így van, sőt, nemcsak ezek a felbérelt emberek lehetnek megtévesztőek, akik szándékosan tévesztik meg a jónépet, hanem az is legalább olyan könnyen tévútra terel, ha egy nyilvánosan elhangzó kijelentést privát levélben nem nyomatékosíttatunk a szerzőjével. Sokan nem szeretnek, kívánnak, mernek az apróbb, vagy kevésbé apró hiányérzetükről nyilvánosan beszélni, bár vannak, akik privát levélben sem feltétlenül lesznek őszinték. Ez is a zsákbamacska fejezet.

Nemeccerű.

12383. 993dda84ef (válaszként erre: 12358. - Mézike05)
2014. nov. 26. 14:06
Tökéletes példabeszéd, erről van szó! Illuska, mehet ez is az idézetes naplóba, sőt, ennek mennie kell!:)
12382. tanti59 (válaszként erre: 12380. - Iluska60)
2014. nov. 26. 13:57
Napocska is mióta beszéltünk foglalkoztat,ki,mit akart,miért stb
12381. 993dda84ef (válaszként erre: 12355. - Katicza)
2014. nov. 26. 13:53

Nide, az imént találtam egy ingyenes előadást a témában: 12401 HSZ.:))))

Penge a csaj, ronda, korcs, és bántóan egyszerű, de jókat lehet röhögni rajta, akarom mondani vele!:)

12380. Iluska60 (válaszként erre: 12378. - Tanti59)
2014. nov. 26. 13:49
Igen, tüci volt az, aki azt írta, neki nagyon rokonszenves volt a doki, és hogy nem kíváncsi más rossz véleményére. Erősen ígérte, hogy beszámol a műtétjéről, de a "védőbeszéd" óta nem lépett be a Hoxára.
12379. 993dda84ef
2014. nov. 26. 13:49

Nekem korábban inkább azt jelezték többen, hogy akárcsak Mézikénél, vagy hasonlóan, BB alsó műtétje után előfordult, hogy lejebb húzódott szemhéj, és szemfehérje láthatóvá vált az írisz alatt.

Bevallom, fogalmam sincs, hogy ez mennyire tervezhető meg előre, egyáltalán megkerülhető -e úgy, hogy közben azért kielégítő eredmény is szülessen, lehet, hogy ez a lutrifaktor, és még bőrtípusonként sem megjósolható. Nehéz kérdés, mert nemzetközi esetek képein is gyakori jelenség.

Most legyünk okosak: Vajon a sebésznek ebben mekkora a felelőssége van?

Azt kell, hogy mondjam, hogy az elmúlt 3 évben hiába növekedett meg az engem ért impulzusok és hozzám vágott információk száma látványosan, bennem sokkal több a bizonytalanság, és a megválaszolatlan kérdés, mint újoncként.

Tehát egy tudatlan p.csből egy tudálékos sehonnai p.cs lettem! Már megérte!

12378. tanti59
2014. nov. 26. 13:43
Múltkor volt itt 1 csaj azt mondta hozzá megy,bocs 2,..azóta semmi hír.,....vajon kik voltak,toborzok?!
12377. 993dda84ef (válaszként erre: 12352. - Ixy0730)
2014. nov. 26. 13:42

Szia!

Eztet nem értem. Ha annyira meghúzta, hogy kevesebb látszik a szemgolyóból, az csak úgy valósulhat meg, ha felfelé, a csonthártyához erősítve húzzák meg, ahogyan Mézike fórumtársnak hétfőn. Azért kap lézeres kezelés( Közben megkérdem gyorsan, hogy kitől és hol?), hogy a bőrszövetet tömörítve az esetleg lefelé húzza azt?

Érdekes elgondolás, de elméletben életképesnek hangzik.

12376. Iluska60 (válaszként erre: 12369. - 993dda84ef)
2014. nov. 26. 13:37

Rékus, azt hiszem, szükséges, hogy mélyebben elmerülj a magyar nyelv rejtelmeiben, s amit én megtehetek érted ez ügyben, megteszem: A bütyköl jelentése: javít, reparál, tákol, szerel, helyrepofoz, kipofoz, helyrehoz, fabrikál, kreál, stb.

Szerintem az élénk fantáziád következtében a "b" betűt "pr"-rel helyettesítetted. Ejnye.

12375. 993dda84ef (válaszként erre: 12346. - Cumus)
2014. nov. 26. 13:36
Az a baj, hogy nem védik őket, hanem magukat, viszont akkor meg minek indítanak kimondottan erre specializálódó oldalt, ha tisztában vannak vele, hogy nem lehet pártatlan, hiszen a hazai jogi szabályozás, meg miegymás, szűkös teret enged csak egy efféle kezdeményezésnek. Annak meg semmi értelme, mert megszűrt infó itt is elérhető, illetve bármerre a világhálón.
12374. 993dda84ef (válaszként erre: 12330. - Cumus)
2014. nov. 26. 13:33
Itten nem lehet, az alább felvázolt okból, bár engem úgysem olvasol gondolom, így soha nem fogod megtudni.:))
12373. 993dda84ef (válaszként erre: 12312. - Tanti59)
2014. nov. 26. 13:31

???:)))

Azt hiszem a Gittegylet gyűlésein illene sűrűbben részt vennem, mert egyre kevésbé beszélem a közös nyelvet. Esetleg Veronika készíthetne ennek is egy faliújságot.:)

12372. tanti59 (válaszként erre: 12366. - Katicza)
2014. nov. 26. 13:31
Arra a hasra kíváncsi lennék,főleg a varrásra,igaz azt már nem Ő csinálja!...bocsika
12371. 993dda84ef (válaszként erre: 12301. - MVeronika)
2014. nov. 26. 13:28

Korábban én is szinte habzó szájjal támadtam Hoxára az állandó törlések miatt. (Az Orrplasztika topikban volt, hogy komplett esti vitákat semmisítettek meg másnapra, vagy még aznap.)

Viszont most már egy cseppet másként látom. Hoxának minden egyes leírt mondatunk után tartania kell a hátát, tehát ha perrel fenyegetőzik egy közlegény szintű sehonnai, akkor Hoxa kell ezzel szembenézzen, nem mi. Ezt ő érthetően nem fogja vállalni, én sem tenném.

Én megőrülök a hamisságtól, a ferdítésektől, megszűrt információktól az élet minden területén, ezért néha komoly kínzás volt nekem az elmúlt 3 év fórumozás, de sajnos nem tudunk mit tenni, csak a mi részünkért felelni, tehát az általunk kipakolt infók hitelességéről gondoskodni, a többire sajnos nincs befolyásunk. Igen, ez így egy kozmetikázott kép lesz, de még mindig több, mint a semmi, és az abból eredő jóformán biztos rossz döntés, hacsak mondjuk a közlegény píárját vesszük alapul, akihez a jelek szerint ma is futószalagon gördülnek az újabb és újabb páciensek.

12370. 993dda84ef (válaszként erre: 12254. - MVeronika)
2014. nov. 26. 13:17

Jesszusmariska, a Bubó nehogymán' kiindulási alap legyen itten, az éppen annyira manipulált és súlyosan cenzúrázott felület, mint ez, sőt, még ravaszabb, mert erre szakosodott oldalként könnyebben megtévesztheti a gyanútlan és korábbi tapasztalatok híján, érthetően naiv érdeklődőket!

Orrplasztika témában olyan törléseket végeztek anno, hogy az már látványnak sem volt utolsó!

Dr Bubó, Hoxa, és minden egyéb internetes felület, és adat csakis kellő óvatossággal kezelendő. Sajnos evvan, ferdítés jobbra, ferdítés balra. Általában egy adott örvös körüli csend és homály egyenes arányosságban van a kamrájukból kiáramló hullaszaggal.

12369. 993dda84ef (válaszként erre: 12250. - Iluska60)
2014. nov. 26. 13:09
Remélem ezt bejegyzést sem TT felesége, sem Mézike hites ura nem olvassa! Ha bütykölni kell, bütykölni kell, nincs mese! Jobb híján, elhiszem, hogy így van.:)
12368. 993dda84ef
2014. nov. 26. 13:07

Mézike!

Csodálatos érzés azt olvasni és látni, amit, de mivel már a naplódban is ígéretet tettem, hogy a medvebőrt és az ivást nem említem egy napon, sőt még egy lapon sem, így kizárólag gyors és könnyed regenerálódást kívánok, persze csakis egyelőre!

Ha eljött az ideje, és megadod az engedélyt, jöhet a felvonulás és a fúvószenekar.

12367. katicza (válaszként erre: 12364. - Mézike05)
2014. nov. 26. 12:43
Szerintem teljesen átlagos a "gyógyulási indexem".A műtétnél csak az egyik szemem alatt volt hatalmas "kékség-sárgaság-szivárvány":)
12366. katicza
2014. nov. 26. 12:41

+1 Huszados? (így hívjuk?)borzalom amit művelt,Tanti remélem, hogy azóta sikerült korrigálni, nem akartam kérdezni,turkálni...mi jogon,pláne ismeretlenül,de a döbbenet az,hogy más műtéteket állítólag jól végez,sőt elismereik. Itt hasplaszttól,köldök sérvig franc tudja mi mindennel dícsérték.

DE! Ha az én szememet cseszte volna el, hár érdekelné a bánatot más hasa milyen szép...

12365. Mézike05
kék :D
12364. Mézike05 (válaszként erre: 12362. - Katicza)
Amúgy egyébként ez nem jellemző rád? ( Hogy sokáig kák marad egy sérülés) Pl nekem minden sérülés nagyon gyorsan gyógyul, ebben szerencsés vagyok legalább.
12363. 993dda84ef
2014. nov. 26. 12:37

Sziasztok!:))

Jöttem, most meg megyek visszaolvasni, nem ígérek semmit, azt meg pláne, hogy röviden fogok kommentálni. Persze azt sem, hogy de.

Örömmel látom a bejegyzések között Mézike nevét, ezek szerint túlélte, hál'isten! Így még nagyobb lelkesedéssel kezdek neki a termelt anyag feldolgozásának!

12362. katicza (válaszként erre: 12359. - Mézike05)
2014. nov. 26. 12:37
Ez biz' nem lehet szempont. Én majdnem 1 hónapig voltam hematómás!Lehet,hogy eret ért a vágás.(amit persze eléget a műtétet végző orvos)lehet egyéni sajátosság, lesminkeltem( 6 réteg színházi alapozó)és jelenleg elégedett vagyok.(BB)
12361. katicza (válaszként erre: 12358. - Mézike05)
2014. nov. 26. 12:34

Sajnos Sasbá' a jó példa arra Mézike, hogyan lehet valaki a konzin legmegnyerőbb, leginkább bizalmat keltő miközben a tudása hol van a kialakított "image"-hez képest...Nekem változatlanul a műtéten átesett páviensek véleménye a mérvadó. Még akkor is ha biz' már a Hoxával is vigyázni kell,mert vannak "felbérelt" emberek (bízzunk a megérzéseinkben)...furcsa is lenne ha nem,hisz ha már a 20 páciens jön,hogy a fórum hatására döntött az orvos mellett..naná.

A lényegben egyetértek: nincs kapkodás,körüljárni és igen,a doki is ember..ez pakliban ott vala'

12360. tanti59 (válaszként erre: 12358. - Mézike05)
2014. nov. 26. 12:26
így igaz:)
12359. Mézike05 (válaszként erre: 12356. - Katicza)
2014. nov. 26. 12:14
Úgy emlékszem, hogy nála az volt a gond, hogy nagyon nehezen gyógyult. Az átlagosnáj jobban bekékült. Az nem derült ki, h ez most az ő egyéni sajátossága vagy más áll a háttérben.
12358. Mézike05
2014. nov. 26. 12:09
Higgyétek el minden orvosnak vannak elégedetlen betegei, és mindemellett elégedetlenség is relatív. Lehet, hogy valakin csinálnak egy akármilyen beavatkozást, amivel a páciens totál megvan elégedve. Én meg nézem.. . csak nézem és azt mondom magamban: Ez neked tetszik?!! Aztán elkönyvelem magamban, h hozzá bizony nem mennék. :)) Itt nem lehet száz százalékos biztonsággal dönteni orvos mellett.Nagyon alaposan körül kell járni mindent, megrágni többször, nem elkapkodni, beáldozni akár időt, pénzt konzikra.... és megfontoltan, a lehető legtöbb infó birtokában dönteni. Így minimalizálható a sikertelenség esélye, de ki nem zárható. Ez a fórum azért jó, mert nagyjából ki lehet szűrni azokata dokikat: pl Huszados, akikhez nem szabad elmenni. Nem azért, mert nem tévedhetetlen , hanem mert az általa ejtett hibák már messze túllépik azt a határt, ami tolerálható. Engem is elcseszett az orvosom, de még javítható szinten, viszont a Huszados eltorzított és megnyomorított embereket,elkileg és testileg is. Komolyan mondom sehol sincs az én lelki erőm Iluskához és Tantihoz képest.... ha velem történt volna ilyen, beleőrültem volna. Ezért is kérek mindenkit, hogy dokumentálja "magát" ne csak azt mondja el, hogy elégedett vagy nem, hanem mutassa meg, hogy miért az. Pl, ha az orromat eltolta : Szétcsesző doki, akkor nem szidom nyilvánosan az anyját, hanem felteszek egy képet az orromról, és aláírom, hogy kinek a keze műve. Ebbe kössön bele valaki.A másik, több fórumozótól olvasom, hogy szempont az orvos választásnál, hogy van-e konzi díj vagy nincs. Én ezen nem tudok fennakadni. Ha pl elmegyek egy ügyvédhez jogi tanácsért... de perben nem képvisel, akkor ingyen kell, hogy adja a tudását? Egy orvos is szolgáltat a konzin, a tudását, szakvéleményét adja. Miért ne kellene fizetni akkor, ha mégsem ő műt meg? Ha valamelyik orvos nem kér konzi díjat, annak csak örülni kell, de ez nem alap. lehet, hogy éppen egy jó orvosól csúszunk le 5-10 ezer Ft miatt. Itt a szemünkről van szó. Ez az, amit nem rejthetsz el. Bárkivel beszélsz, ezt nézi. Csak egyszer csesszék el ezt nektek úgy rendesen. Nekem a konzikra több tízezer ft elment, a legtöbb "feleslegesen" de még sem érzem kidobott pénznek, mert a negatív tapasztalat is segít a döntésben. Pl A Sashegyi előtt már 1 évvel 3 dokinál voltam: Jánky, Ignácz, illetve a helyi dr Sándor, de nem szántam rá magam. Pihentettem a dolgot még vagy 1 évig. Addig továbbra is kutakodtam. Akkor volt sláger a dr. S.M. Semmi rosszat nem találtam róla, a honlapján tökéletes munkák vannak. Itt a fórumon is volt pár szép referencia. Elmentem hozzá, megnyerő volt,éreztem rajta a profizmust, aztán látjátok mi lett.Szóval mindenhol ott van a hiba lehetősége, nálam pl a protokolnak teljsen szembemenő hibák sorozatát ejtette. Mindezt 3x-os áron, mint amennyiért most TT helyre hozott. Rakok fel a titkosba mai képet.
12357. Iluska60 (válaszként erre: 12354. - Ixy0730)
2014. nov. 26. 11:49

Szia, én TT-vel elégedett vagyok. Ha kíváncsi vagy részletekre, a "Korrekcióm története" titkos napló főleg az ő beavatkozásairól szól. Mármint, amit rajtam végzett.

A másik elégedett páciense Mézike05, lehet, ő is beenged a titkos naplójába.

12356. katicza (válaszként erre: 12353. - Tanti59)
2014. nov. 26. 11:31
Anikó TT-től nem pozitív tapasztalattal távozott?

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook