Szemhéjplasztika (beszélgetés)
Na, és igazoltan hiányoztál? :) Bár, látom, Ildi írja, hogy elutaztatok.
Igen, a Dr Bubó egy orvosértékelő rendszer. A páciensek írhatnak véleményt elvileg, de tele van hamis pozitívakkal. De van olyan vád, leszólás is, ami számomra szintén hamisítványnak tűnik, némelyik valószínűleg a konkurrenciától jön. Úgyhogy nem szabad mérget venni az ott írt véleményekre. Van azért, amelyiket igazinak tudok elfogadni nagyjából, de az a ritkább (:.
Mit csináltatsz,alsó-felső?
Próbáld holnap,de lehet visszahív.
Szia Dóra! Gondoltam ma rád, éreztem hogy jössz haza :-)
jól vagytok, minden okés? Jól sikerült az út! ?
Erről majd csinálok előtte-utána fényképeket, remélhetőleg lesz miről. :)
Arra gondoltam, hogyha TT nem jön össze, becélzom BB doktornőt.
Igen, azt a számot hívtam (kb 10x), az van a honlapján is megadva. Sajnos ma eredménytelenül zárult a kommunikációs kísérletem. :( De nem adom fel!
Kb mennyi idő alatt kapok konkrét műtéti időpontot? Idén mindenképpen túl szeretnék esni rajta, viszont a karácsonyt jó lenne nem kék-zöld foltokkal ünnepelni. :)
Ezeknek mindenhova elér a kezük?:(
A rontorvosnál ott a sok sz....
Lányok, lenne egy kérdésem, ti biztosan tudjátok!
"Tündérlala" = Dr. B G ?
Azt a számot hívtad, amit tanti írt? Azt az asszisztense veszi fel, de amikor én először kerestem, szintén nem vette fel. Mennyi ideig hívogattad? Nem emlékszem, hogy a következő munkanap, vagy később, de végül tudtam beszélni az asszisztenssel és időpontot kérni.
Egyébként TT ma amúgy sem vehette fel a telefont, mert egész nap Mézikét bütykölte :-)
Így így! Ez a Mézike napja :-) Szurkolunk neki!
várom nagyon hogy jelentkezzen itt és meséljen mi történt az orvosnál, mit csinált és hogyan
No, ha csak úgy rutinból férfit faragott volna belőlem, az ő lelke is rendben lenne, mert a férjem nyomban agyoncsapta volna!
Sok sikert holnapra és üdvözlöm TT-t!
Kedden tudom meg hogy mikor tudja doktornő meg csinálni az alsó szemhéjam :-)
4 nap után veszi ki a varratot, a felsőnél egy hét volt
Ez nagyon tetszik nekem, csak 4 nap varratokkal
Nagyon köszi Ilcsike! Össze dolgozunk mi fórumosok, így sokat segítünk egymásnak :-)
a szem Plasztikámat azonnal tudtam hogy BB fogja csinálni a fórumon leírtak alapján, de a hasplasztikás fórumon nem tudtam ilyen egyértelműen és határozottan dönteni orvos mellett, ez több időbe fog tartani, de meg lesz :-)
más az a fórum mint ez