Szellemek, paranormális jelenségek (beszélgetés)
De hát éppen azért Semmi a neve. :)
A semmi a valaminek az ellentétje. Attól hogy nevet adunk neki még...
Köszönöm szépen :D
Én írtam, mivel én vagyok a fórum indítója.
De láthatod milyen sok a primitív ember. Én sem ezekre vagyok kíváncsi. Úgy látszik csak szórakozni járnak ide. Pedig szerintem ez a téma elég sok embert érdekel. Akiket meg nem vagy nem hisznek benne, az az ő dolguk. Attól még nem kéne elrontani a fórumot az idióta hozzászólásukkal.
Szerintem ez éppen a létet támasztja alá Bucika.
Attól h megsemmisülésnek hívja MT, attól még valami, ami van. Hívhatná kisnyúlnak is megsemmisülés helyett. Az valami, ami van.
egyet értek.
egyébként az a része (nem tudom már ki írta, melyik fórumozó) tényleg szomorú, h ide jön valaki egy kéréssel, kérdéssel, jelesül, h akinek van ilyen élménye, az ossza meg, erre mindenki más (akinek nem inge nem veszi magára) megkezdi osztani az észt, h ez miért lehet baromság. erre kellene nyitni egy másik fórumot, ahol lehet pro -kontra véleményeket megfogalmazni arról, h "hiszek e vagy sem" de nem itt megváltani a világot, mert ez a fórum elvileg nem erről szólt volna.
Ha megengedtek egy Vavyan Fable idézetet:
"Ki nem állhatom mások társaságát. Csak magamat bírom elviselni, s olykor még ebben is szünetet tartok!"
Lehet, hogy mások is így vannak ezzel....? :)))
Bár a vicceket mindig komolyan kell venni, ebben az esetben eltekintek tőle... :)))
...a skizóság amúgy sem itt kezdődik... :))
Az nem baj, ha őszinte vagy, sőt! De könyörgöm, ne öld meg az embereket! :)))))
Ki ilyen, ki olyan, el kell fogadni, hogy ő azt az utat járja.
Van egy kedvenc mondásom: Kétféle ember van: az egyik őszinte, a másiknak vannak barátai :)))
az a baj hogy én élőben is a torkának esek bárkinek ha épp olyanom van...
kicsit heveske vagyok. tudom :) de attól még nem vagyok xar ember csak ami a szívemen az a számon. de ezért (is) szeretnek sokan :)
kitomboltam magam. vagyis nem.. ez csak ujjgyakorlat volt....
most már csak csendesen elmélkedek az azóta írottakon.
próbálkozok jó angyalka lenni. megigazítottam a glóriám és a szárnyaim :DDDDD