Szekszárdi babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Rendbejöttünk úgy-ahogy.
Detti felhívtad a Komáromit?
Uh-ra szerintem próbáld meg felhívni te is a kórházat, mert én is úgy kaptam előbb időpontot, h. lemondtak egyet.
Hány hetes leszel amikorra az időpont szól? 3-4 hét a várakozási idő. Sajna.
szia, köszi szépen mindkettőt
te jól vagy?
Szia eperlevél!
Rég jártam erre...
Gratula a picihez!
és most látom csak, jaj, jobbulást Nektek!
sajnos úgy néz ki,h, calici, most beszéltem a doktornővel
köszi
Sajnálom, jobbulást!
Remélem, nem calici, állítólag az van most :-((
borzalmas éjszakán vagyunk túl
én kezdtem a hányást este kilenckor, majd a fiam folytatta, egész éjjel, kb óránként, ő úgy tűnik jól van, én meg pocsékul
Aludtam egyet a dolgokra, és felhívom ma a Komáromit.
Remélem dolgozik ma, bár a mobilja csak nála lesz. :)
Eperlevél
Örülök hogy minden rendben van. :)
Eperlevél: szuper,hogy minden ok! Kovács volt, naná :-))))
Komárominak valóban nincs magánrendelője, de ugyanúgy be lehet hozzá jelentkezni, csak a kórházba hív be.
Én úgy tudom Komárominak nincs magánrendelése.
Kovácsnál kaphatsz időpontot még.
Sziasztok!
Megvolt az uh, persze, hogy Kovács volt.:D Nem kellett beutalót sem kérnem külön. Azt mondta jó lesz a papír, amit adott.
Minden ok, 11 hét 3 nap a mért kor. A nyaki redő is ok, 4,6 cm. Hüvelyi és hasi is volt.
Sziasztok!
Szerintetek van esély arra, hogy ápr. 10-ig kapjak időpontot a Kovácsnál vagy a Komárominál?
A védőnőm nem tudott időpontot szerezni a 12. heti uh-ra (csak sokkal későbbre)és most magánrendelésen kellene megoldanom.
Nagyon elkéstem?
Anitram: köszi! Esetleg azt is tudod, mikor? ;-)
Eperlevél: hát, gondolom, pont emiatt van sokszor a Kovács uh-n, mert klinikai genetikus. Csak nem ő lesz, ha elküldött, hogy más is lássa ;-)
Winkler: egyszer nála voltam uh-n, hát ég és föld közte és a Kovács között!
Igen!
Kovács Zora
Nem baj, csak azért küldött a kórházba is, hogy ne csak ő lásson a genetikai uh-on. :) Vicces lenne, ha ez nem jönne össze. Jó lenne tudni előre mikor ki lesz.
Van Winkler. Az uh-os ajtóra vannak kiírva? Azt tudom, hogy a Kovács klinikai genetikus. De a Varga is nagyon jó uh-os.
Mikor a fiammal nem lett jó az afp, rögtön átküldtek uh-ra és ő volt akkor.(utána beszéltem meg vele, hogy hozzá járnék) Nagyon rendes volt, mert felrúgva mindent, új afp-t kért, pedig ilyet nem is szoktak, a védőnő nem is akarta levenni, erre ő kiosztotta. :)
Akkor jó. És 1 hét múlva tudtak időpontot adni? Mert ugye ha te kéred 3-4 hét. Akkor lehet nekem is vissza kell majd mennem. Az lesz a szép, ha holnap Kovács lesz uh-on. :D Akkor hiába mentem. :D
Hasit vagy hüvelyit csináltak?