Székesfehérvári anyukák (beszélgetés)
Hova jársz turkiba, úgy szeretnék valami jót találni!
Nekünk elég megszokott kis menetrendünk van, reggel elég korán kelünk, aztán reggeli, és 9-10 körül alszik egy 1-1,5 órát, aztán ebéd délben, és le szoktam vele menni sétálni, uzsi, alvás, és egész este játék!
Leginább városban "shoppingolun".:-)
Hanci szeret a babaocsiban lenni volt,hogy egész du. csavarogtam Vele elücsörög mikor vásárolok pl. Én sokat járok turiba(imádok) és elbeszélget magában meg eljátszik.:-)
Itthon meg egész nap elvan eltotyog itt körülöttem.:-)
Bár mostanában nem voltam nagyon sehol mert nem volt kedvem bemenni a városba gyalog,inkább autóval egyét helyre, nem szeretek ilyen időben mászkálni!
Ti mit szoktatok csinálni?
Nagyon gyorsan el kezdett járni, pedig nem eröltettem neki semmit. Mindent teljesen magától csinál.
Merre csavarogtok, jól bírja a kocsiban. Ábel mindösszesen 1 órát bír el ücsörögni, aztán jön a hiszti, de valahol megértem hisz van mozgásigénye.
Én sem tervezem a bölcsit, mert még addig sok minden előfordulhat, esetleg egy tesó is, majd meglátjuk!
Olyan régóta megy már?
Hancinak még csak 5 foga van.:-)
Egész jól bírom az itthonlétet bár sokat csavargunk!:-)
Egyenlőre nem tervezem a bölcsit!Te viszed bölcsibe?
Nagyon aranyos a védőnőnk,jól kijövünk.
Testvért egyenlőre nem tervezünk esteleg mikor a Hanci 7-8 éves lesz!:-)
Ti terveztek kistesót?
Az én kisfiam 2007. 12. 14-én született úgyhogy nem sok van köztük. Ábel már 10 hónapos kora óta megy, de előtt 2 hónapott mászott, most nő a 14. foga, de ahogy láttam ma újabb fogak vannak érkezőben.
Hogy bírpd az otthonlétet? Tervezed bölcsibe adni Hannát?
Milyen a védőnénid?
Terveztek testvért?
Sajnos még nem!:-(
Azért is nyitottam ezt a fórumot mert kiváncsi voltam hány Fehérvári anyuka van itt a a hoxán!
És szabadidőnkben tudnánk itt beszélgetni!:-)
Kicsit írok magamról:-)
21 éves vagyok 2007.12.31.-én nagy küszködések árán 23 óra vajudás után megszületett a kislányom: Hanna! :-)
Most már több mint egy éves a napokban kezdett el járni egyedül megy már 8-10 lépés neki,elkezdett beszélni is már megy az apa,nem,hinta,baba és társai!:-)
Nagyon jó kislány mindig mosolygós és vidám!!!
Röviden ennyit Rólam!:-)
:-)
Gondoltam jó lenne egy ilyen!:-)
Sziasztok!
Szívesen megismerkednék, illetve beszélgetnék Székesfehérvári anyukákkal!
További ajánlott fórumok:
- Írjátok meg negatív tapasztalataitokat a székesfehérvári szülészetről!
- Székesfehérvári és Székesfehérvár környéki anyukák beszégessünk!
- Ismeri valaki Dr Szakács Szilvia nőgyógyászt Székesfehérváron?
- Melyik szülésznőt ajánljátok Székesfehérváron?
- Jó nőgyógyászt keresek Székesfehérváron
- Tud valaki jó, és nem túl drága fogorvost Székesfehérváron, vagy Várpalotán?