Szégyenlem magam a párom előtt... (beszélgetés)
én nem értem ha egyszer megütötte megfogja erre nincs magyarázat,nincs bocsánat,már ha gyerekek lennének akkor sem maradnék vele,és még annyira fiatal,szerintem ki kell lépni
az,hogy szégyenlős vagy én általában 48,55 kg.között mozogtam 9 éve vagyok a drágámmal és még mindig szégyenlős vagyok előtte szerintem ez nevelés kérdése is ahol a szülök levetköznek a gyerek előtt az a természetes,nálunk nem volt ilyen,most hog yterhes vagyok és eltorzul a testem most kezdek kicsit oldodni,és már észre vettem nem annyirra zavar ha mesztelen meglát:))
Ezt írod ;
"Mindíg idegesít meg nagyon csúnyán beszél velem,de muszáj,hogy eltűrjem mert szeretem"
s ez csak egy részlet,,,akkor itt több gond is van,,, arról nem is beszélve azért, mert szeretsz valakit MIÉRT KÉNE eltűrni mindent???NEm is értem.
Mert telt???
Megkérdezted e már tőle, hogy tetszel e neki?
Talán el sem tudod képzelni, hogy attól/vagy épp azért/ mennyire izgatónak és érzékinek találhat, csak nem tudja miért vagy esetleg visszafogott, és hogy hogyan segíthetne ezen.
Érzékiséget és a nőies kisugárzás nem tudja elfedni a zsírpárna.
De nem ám!
2évig nem volt semmi?
HA szeret s boldogok vagytok, semmit nem számít, hogy milyen az alakod, ha jól érzed magad a bőrödben az látszik rajtad ( a gond akkor van ha nem).
HA 3 éve együtt vagytok, biztosan úgy szeret, ahogy vagy!
További ajánlott fórumok:
- Fekete (afrikai) párom van. Szerintetek szóljak a származásáról bemutatás előtt a szüleimnek vagy jobb a meglepetés ereje?
- Egy kapcsolat lényege az, hogy jobban szeretem a párom, férjem, vőlegényem saját magamnál?
- Segíti a fogyást, ha torna előtt, pl. futás előtt betekerem magam fóliával?
- Édesanyám előtt szégyellem magam. Mit tegyek?
- Kicsit szégyenlem magam!
- 8 évvel ezelőtt 3. gyermekem után lekötettem magam, most van egy új kapcsolatom és a párom szeretne babát, létezik erre megoldás?