Szegedi szülés 2016 (beszélgetés)
Vásárhelyen 40.hét után másnaponta volt magzatvízvizsgálat.Nem szerettem,mert kellemetlen volt,és utána mindig véreztem.
Ha neked nem volt,akkor itt nem szokás-remélem.:)
36tól hetente ctg :)
Bejelentkeztek a kisablaknál. A ctg ugyan azon az emeleten van. Ablak után egyenesen be az uh-khoz balra, aztán jobbra ott a sarokban van egy ajtó, az a ctg. Ne várjátok meg, hogy behívjanak. Kopogjatok és adjátok be a kiskönyvet. Majd utána hívnak. :)
Nancy,a 39. héttől másnaponta volt ctg?
40.hét után volt magzatvízvizsgálat?
Te hogy állsz az epi kérdéssel?Ha felajánlják,kérni fogod?
Igen,én ma töltöttem be a 38-at.Hihetetlen.:))Nem érzek semmi "készülődést",különöset.Most fejeztem be a nappali takarítást,jövő héten megyek megint jógára,szóval mindent csinálok,amit eddig nem.:)Nem mondta a dokim,hogy ne fárasszam ki magam.
A férjem november 10-től lesz szabin-az a kiírt időpont.Majd látjuk!Néha úgy érzem,hogy most is túlhordom majd.:)
Szerintem is nagy súllyal született!:)
Én továbbra is félek az epitől,de ha ilyen jókat írsz róla,megpróbálom leküzdeni.:D
Na,mindegy!
Te találkoztál már Molnár Andrással?Őt nem ismerem.Fiatal vagy idős?Egy másik Molnárt tudok a klinikán,de ő nagyon nagy tekintély.:)
Papp doktornőt ismeritek?Ő helyettesíti Emőkét a hosszú hétvégèn.
Ma voltam ctgn,az rendben volt.A vèrnyomásom most is 140 volt,de rendesesek voltak ott a csajok/nővérek,mert nem problémáztak.:)
Jövő hét szerdán amikor megint megyek,akkor már v.még nem lesz ott Emőke,majd utána hétfőn is kell mennem,s akkor méhszájvizsgálat is lesz.
Nem tudom Nancy,te milyen napokon jártál ctg-re,de a hétfők brutálisak.Ma fele annyian voltak.
Érdekes.Ahány orvos,annyi féle vélemény.
Nekem a 2.terhességnél 20 hétig mindig és tutira fiút mondtak,s mikor kuderült,hogy kislány,nagyon furcsa érzés volt.:D
A 31.héten voltunk a dokinál. Pont Molnár nézte az ultrahangot :)
Bpd:80
FRO:103
HC:295
AC:281
FEM:62
Becsült súly:1984gramm
Egyébként 3890-el született :)
Mondjuk most látom, hogy 19-én 2965-re becsülték. 25-én született. Jól benézték :D
Mit írt a papírra,hogy mennyire rövidült?
Hú,hát ez izgi így a végére,hogy még a neme sem biztos.
Amúgy,fiús cuccokat vettetek,vagy inkább semleges,uniszexet?(ha írhatom így):D
Ezt nem tudom,mert nem mérték.
Most ugye 2800-2900gr körüli,ami szerintem azt is jelentheti,hogy 2500 vagy akár már 3500...:DD
Hogyhogy?Nem értem.Úgyis nőni fog még a méhed.Végülis az a lényeg,hogy nem takarja a méhszájat.
Eddig csak egyszer mutatta magát,és akkor látták,hogy fiú,vagy már többször is?
Nekem 25.hét környékén 2000 volt a méhnyak.Onnantól kezdve kímélnem kellett magam,de olyat is hallottam,hogy ilyen paraméterrel mindent lehetett csinálnia,amit addig is.Neked mit mondott a doki ezzel kapcsolatban?
Azóta már 1000 a méhnyak,de nekem már most ez nem számít.Mondjuk pont ezért kellett feküdnöm a 34. héttől a 37-ig...
További ajánlott fórumok:
- Milyen a szegedi szülészeti klinikán szülni?
- Negatív és pozitív vélemények a Szegedi Szülészeti klinika orvosairól
- A szegedi önkormányzat ad szülési támogatást és ha igen mennyit?
- A szegedi szülészetről friss élményekkel
- Tudtok valaki jó Szegedi szülészt aki a klinikán is dolgozik?
- Szegedi szülésznőt keresek