Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
trinit hogy vagy?
primula?
megy a drukk!!!
köszi, . leírtad a véleményed.
én is úgy gondolom a köv.-nél majd sétáltagok kicsit. most egy hétig csak pisilni kelltem fel, mondjuk azt jó sokszor a napi 3-4l víztől :)
nekem a dokinéni semmit nem mondott a beülti után, csak amit hallottam innen onnan azt tettem, sétáról nem is hallottam és arról, h. belassulnak a hormonok.
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat és a drukkot.
Feküdtem ma, de nyilván csak reggel ijesztett rám a dolog! De nem akarom elkiabálni!
Emelgetés hajolás nincs, minden nap egy kis séta... De ez ma sztem elmarad!
Annyira még nem gáz /remélem nem is lesz az!!/, hogy dokibá-t hívjam, meg hétvége van! A szájon át kúpbevétel most is van, ha esetleg erősödne majd úgy szedem a többit is!
1 hetet végig feküdten, utána ezt-azt csináltam, törölgettem ilyesmi, de legközelebb ennyit sem fogok, csak sétálni.
én is azt kérdezném, h. hívtad a dokit? nekem amikor barnáztam, azt mondta dokinéni, szájon át kell a kúp, h. ne irritáljon.
nekem is szurkát még a hasam a 8.napon.
barnázni a 12. napon kezdtem, de akkor már a cicim sem fájt. ami nem volt jó jel nekem, de nyílván mindenkinek más.
ne idegeskedj, és szerintem ne tesztelj idő előtt!!!
Sziasztok!
Triniti!
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!
Dokit nem hívtad fel?
Puszi!
hát igen,péntekre mondta a dokibá a tesztet
Volt séta szerda óta napota egy kicsi,ma meg 1edül vok itthon
A kúpot feltettem 8kor és már kezd kifolyni,pedig fexem vele.mondjuk pisilni kellett közben.és most is volt a papíron barnás vmi,sztem a kúptól lehet darabos kicsit
Te végig feküdted a 2hetet?nálad volt barnázás?más egyéb tünet még nincs nálam,ami a terhességre utalna,most szurkál a hasam.
akkor van még pár napod a tesztig.
a pisrosozás nem baj, mert az is lehet a beágyazódás jele, látod lyánával sem volt baj.
szerintem még a következő héten is pihenned kellene!!!
...így van ne főzz!
be kell fogni a család többi tagját főzzenek ők!
szerintem már sétálgathatsz...a 2. héten én is többet felkeltem már, de sétálni is el kellett volna menjek.
pár dolgot máshogyan fogok csinálni a következőnél.
most fexem,pedig főzni akartam,de nem érdekel,majd eszek szárazat
Most az a legfontosabb,hogy pihenjek
szia
Köszi a babaragacsot!
8.napon vagyok,múlt hét szombaton volt a transzfer
Hát igen,némely dolgokban eléggé különböző a 2doki!
sziasztok!
triniti hányadik napos vagy? (transzfer után)
szorírtunk, küldjük a babaragacsot!!!!!
primula hogy vagy?
többiek?
mindenkinek szép napot!
Sziasztok!
Remélem mindenki jól van!!
Kekmeggy!
Megy a drukk!!!!
Engem ma barnázás fogadott reggel! Remélem Piroska nem lesz belőle!!
Sziasztok, Lányok, hétfőn reggel megyek hormonprofilra és UH-ra.
Remélem, jól vagytok.
Primula!!
megy a drukk!!! +++++++++++++++++
Primula hányra mész et-re?
Megy a drukk ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szia Triniti!!!
Gondold azt,: ez ám a fehérje bomba!!!!(((-:
Szép napos napot mindenkinek!!!
Köszönöm a válaszokat!!!!
Szia!!!
Fehérje-túladagolásom még nincs! KOP-KOP-KOP!!
Minden nap lemegy negyed kg kőrözött!
Nekem is kell szednem az utro-t szájon át!2x1-et, +3x2 hüvelyen át!
Eleinte elég nehezen gyűrtem le szájon át, mivel az járt az agyamban, hogy ez alulról működne eredetileg! De most már nincs gond vele!
Sziasztok!
Szia anta!Ez az!Ezt kaptam én is,csak nem jutott eszembe.
szia!
én duphastont szedtem napi 4db+ este 1 ultro hüvelybe...amikor kezdődött a barnásodás nekem is szájon át kell az esti 1-et bevenni.
Primula!
Én beülti óta szedem a 3x2 hüvelyi utro mellett a napi 2x1-et szájon át. Jövőhét csütörtökig azt mondta még marad az adag. De hogy csökken e azt nem tudom.
Nekem nem kellett szájon át szedni,de mondta dokinéni,hogy ha vérezni kezdenék,akkor nem lehet hüvelybe helyezni,mert nincs hatása,akkor szájon át kell bevenni.
én nem is kaptam,csak 2 dobozzal,napi 2x1,mert valami progeszteron tartalmú tablettát is kaptam,azt kellett tovább szednem,de csak kb 9. hétig.
Szia Triniti!!!
Jó babásodást ((((-;
A parancsnoknak szót kell fogadni, Ő a pocaklakód!!!
Fehérje túladagolás még nem ért el???
Kekmeggy, a kaáliba a 2. napon kell vérvételre menni, de előző nap oda kell csörögni.
Ha 12 óra, azaz dél előtt jön meg a menzeszed, az már ciklus 1. napjának számít, DE ha dél után, az NULLADIK nap.
PL.: ha szombat de. 10.-kor megjön, akkor csörögni, és másnap reggel 7.30-ra vérvétel.
Ha szombat 13.-kor jön meg, az még NULLADIK nap, azaz vasárnap reggel csörögni, hogy HÉTFŐN reggel vérvétel.
Azt eredményt meg kell várni, ami egész délelőttödet elveszi, de sajna így megy.
Üdv a várakozók táborában!!!!
Erika, Triniti, nektek kell /et szájon át is utrót bevenni????
Nekem még most csak 3X2 az adag, kúp formájában.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018