Szegedi fogyókurások (beszélgetés)
Hali!
Van itt még valaki,vagy csak magamnak írogatok?
Szia!
A mániádat azért tasd meg mert a sok vitamin nem árt nekik.Én sokszor nem tudom a nagyokat rávenni hogy egyenek már gyümölcsöt.
Változás a tegnapihoz képest nincs,sajna!
Pedig jó idő lesz hétvégén jó lett volna egy kicsit kimozdulni.
Szia!
Teljes mértékben igazad van ! A vírus nem válogat! Csak a mániámat osztottam meg veled!
Egyébként mik a hírek, hogy vagytok? Változott valami reggelre?
Az a baj,hogy szerintem semmi köze ennek a vírusnak az ellenálóképességhez.Ezt sajna bárhol össze lehet szedni.A levegőbe is benne van.Ha a családba valaki megkapja akkor mindenkin keresztül megy.
A picurim jól is van,most a nagyobbik nem javul.
Félek ő is bekerül a kórházba.
Na úgy tűnik,tényeg csak ketten maradtunk.
Hát nem bánom,hogy itthon van,mert borzasztó állapotok vannak a fertöző osztályon.Az a baj,hogy a nagyobbik lányom meg nem javul.Szegény mamáéknál szenved ne hogy vissza fertözze a picit.
Remélem hétvégére már ő is hazajöhet.
Most ez nagy járvány Szegeden,reméljük a te gyermekeid nem kapják meg.
Szia!
Örülökannak, hogy törperépád otthon van! :D
Viszont a másik szemem sír! Hát nem egyszerű! Sok kitartást kívánok neked!!!!
Szia Ivett!
Miújság van a lányoddal? Hozhatod már haza?
Sziasztok!Eltüntem egy kicsit és nem a húsvét miatt,ha nem mert beteg lett a pici lányom és kórházba került.Hányt lázas volt.Infúziót kapott,de most már jobban van.
A húsvétról annyit hogy jól tele ettem magam.Nem is merek ráállni a mérlegre.Majd holnaptól folyt.köv.fogyókura.
Ti sokat bünöztetek az ünnepek alatt?
Én nem hallottam!Off!
Mi történt?
* Slim a neve, de mint ahogy mondod is, jó drága, ezért aztán már csökkentettem az adagot, csak akkor iszom, ha éppen nincs más ennivaló a közelben :)
amúgy meg nagyon szeretetm az ízét, szóval lehet, hogy még veszek valamikor, hogy tartsam a súlyomat
iletve hát szerintem kb. 10-12 kilónál tartok, még legalább ugyanennyit szeretnék fogyni, de az se baj, ha kétszer ennyi :)
egyébként nem fogyok könnyen. csak valahogy most már beindult. gondolom, vannak nekem is napok, vagy akár hetek, amikor stagnálok. de nem keseredek el, mert majd megint beindul.
más, és off: meghalt Anettka férje, hallottátok?
Na végre!Azt hittem,hogy már csak mi vagyunk itt Collinnal.
Jó neked,hogy ilyen könnyen fogysz.
Ez a * ital amit iszol azt dm-be veszed?Az jó drága nem?
Mi a neve?
DEEE!!! Én igen! :)
Vagy legalábbis vigyázom, mit eszek, és még így is fogyok, karcsúsodom. A *t már csak napi egyszer-kétszer iszom, mikor hogy.
És holnap el is fog fogyni.
Amúgy meg nagyjából Norbizok, igyekszem betartani.
Hát ez van velem.
Hát az a baj,hogy a tükör és a mérleg is azt mutatja,hogy kövér vagyok.Na de úgy két hónap múlva remélem már közelítek a normális súlyhoz.
Jó munkát neked,gondolom most így húsvét előtt van bőven.
puszi
Sziamia!
Én már nem változok, így sem értem a meló végére!
Köszi! No én azzéééé elénkeznékkk! Vóóóóóóóóóóóna mit leadni, meeee azé gáz a popóóó, nóó meg a pocika...és akkkóóóóóó most beszéljünk a narancsbőrről... :DDDDD
Tehát nem minden arany ami fénylik... egyébként meg te sem vagy kövér!
Puszika: coline :DDD
Szia Coline!
Köszi a biztatást.Látod már csak én próbálkozom,mindenki eltünt.
Neked nem is kell fogyózni,mert nem vagy kövér.Én meg most már kitartok amíg le nem megy a fölös kiló.Csak az a fránya húsvét ne lenne.
Amúgy láttalak ma ott tudod,de szokás szerint egyik lábad itt másik ott és már el is tüntél.
Na majd leközelebb hát ha utolérlek.:)
Szia Ivett! :D
Hát igen, Én ezért nem írogatok ide már, mert nem fogyózok! :) Nem érdekel már az egész! Nemtudok betartani semmit!
Mióta ráhagytam azóta nem fájt a fejem! :) Persze nem biztos, hogy ez a két dolog összefügg!
De azért Te ne add fell! Minden nap meglátogattam ezt az oldalt és mindig szurkolok neked és a többieknek akik még kitartanak... És most is azt kívánom neked, hogy sikerekben gazdag mérleg eredményeid legyenek!!!! :DDDDDDDDDD