Számomra egy szombati munkanap olyan, mintha elkérnék az... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
9. Amaunet
tegnap 21:42
Sok ágazatban nem is ismerik a hétvégét. Ipari termelés, mezőgazdaság, kereskedelem.
A cégnél és a bankban is sokan kivették a szombatot, úgyhogy szinte csak ügyeletet kellett tartani, érdemi munka nem folyt.
(és a mi szabink nem fogyott:))
8. zsoffka002 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 19:26
Amikor 4 nap egyszerre szabad volt az jó volt! Létezik munkaidő mérleg és munkateljesítmény is. Igaz nálunk a teljesítmény negatívba landolt az első negyedév alkalmával is! Főleg a termelésben dolgozók /fizikai dolgozók/ munkaidő kihasználtsága fontos.
7. globus (válaszként erre: 6. - Birebora)
tegnap 18:43
Nálunk nem engedik. Az önkormányzatis telefonközpontosunk nem kapott szabit :D
Férjeméknél sem létezett szombati szabadság, mert havi vezérlés szerint dolgoztak. Aki szabadnapra volt írva, az otthon maradt, akit beosztottak, annak mennie kellett.
Én szeretem. Mindenre van idő, takarítgatás, rendszerezés, még az ablakot is megpucoltam :D Mindig ilyen nyugisnak kellene lennie.
6. birebora
tegnap 18:16
Szerintem is hülyeség ez a ledolgozgatás. Évi 2-3 alkalom. Senkinek nem lenne semmi baja ha nem kellene ledolgozni. Mindenki tudja úgy intézni a dolgait, hogy ez ne okozzon problémát. Egyébként meg ki lehet venni szabadságot aki nagyon nem akar szombaton menni. Én évek óta ezt teszem.
5. Channa* (válaszként erre: 4. - Xochipilly)
tegnap 18:08
Mit tartatnak be vele?
Mi is ledogozzuk, amit kell.
4. xochipilly
tegnap 16:21
A fél ország le se sz..ja , gondolom te azok közé tartozol akivel betartatják, így jogos a felháborodásod.
3. Lady Lavender (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 15:27
Akkor utasítás vissza! Egy ajendeknal megteheted.
2. K-né Zsóka
tegnap 13:57
Na ugye?
tegnap 13:57
További ajánlott fórumok:
- Begurult a szombati antibébi tablettám a beépített szekrény alá
- Kezdő vagyok. Szeretnék télire eltenni befőttet lekvárt kovászos uborkát. Ha valakinek van ötlete, receptje számomra szívesen venném :)
- Segítségre, ötletre, tapasztalatra van szükségem, valamire, ami segít megérteni őt és eligazodni ebben a számomra idegen világban
- Ha szombati munkanapra esik a munkabér kifizetése, akkor megkapjuk előtte való nap?
- Ha szombati munkanapra esik a munkabér kifizetése, akkor aznap fogják utalni?
- Részfoglalkoztatottként, a szombati munkanap milyen elszámolású?