Számítógép függőség (beszélgetés)
Szerintem felesleges leszoktatnod, úgysem sikerül.
A számítógép ma már az ember munkája, és hobbija is egyben. Lelehetne róla könnyen szokni, de sajnos minden más például kirándulás, utazás, vidámpark, állatkert, stb. nagyon sokba kerül. :(
Ezt soha nem is fogom megérteni. Miért kell minden áron kijelölni, hogy legyen egy rossz meg egy jó? :P
A javaslatom röviden annyi, hogy először gondolkozz, aztán cselekedj, ebből még sok embernek nem lett baja.
Aztán én itt befejeztem. További szép estét!
Mert valahova le van írva, hogy mit KELL csinálni, ha az ember éjjel nem tud aludni? Jobb lenne, ha inkább felketlene Téged is, hogy Te se aludj?
Kiemelném még egyszer, ha közös tevékenységet nem érint a gépezés (vagy bármilyen más egyéni elfoglaltság), akkor nem értem mi beleszólásod lenne. Fordítva mit szólnál hozzá, ha azt mondaná, hogy X órával kevesebbet beszélgess a barátnőiddel, ennyivel kevesebbet vasalgasd a hajad, annyival kevesebbet játsz a kutyáddal vagy ne olvass annyit?
arról nincs szó hogy elhanyagolna....még. Csak akkor is sok az az idő.
de mellette jut idő kettönkre is...sétára meg ilyenek...
csak félek, hogy rosszabodni fog
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell átállni ügyfélkapu pluszra számítógépen, ha nem szeretnék mobilapplikációt használni hozzá?
- Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban?
- A számitógépen nincs internetkapcsolat, viszont a laptopon van.Létezik ilyen?
- Létezik olyan program, vagy hogyan lehet megnézni a számítógépben az aznapi msn beszélgetéseket?
- Miért nem törlődött teljesen a számítógépemről a Microsoft Security Essentials?
- Mi a véleményed arról, ha egy ovis gyerek számítógépezik?