Svédmasszázs (beszélgetés)
1./ Is-is
2./ Belevághatsz természetesen, de minél több fajta
masszázst tudsz, annál jobb, ill. attól is függ
hogy ott nálatok mire van nagyobb igény
3./ Esetleg olajokra, jó kis zenére
4./ Mire gondolsz az eljárással kapcsolatban kon-
krétan?
Sziasztok, Lully és Atiz (egyébként te fiú vagy?:)
Levizsgáztam, immáron svédmasszőr vagyok én is, a szó szoros értelmében. A lábmasszírozást húztam.
Persze még ezután jön csak a sok-sok gyakorlás a családtagokon, hogy aztán elkezdhessek vele valamit.
Jut eszembe, május végén meg összeáll a csapat és megyünk nyirok-ill. alakformáló masszázs tanulásra :)
Lully te szalonba dolgozol vagy csak hazajarsz?
Mi az eljaras ha szalonba szeretnek berelni agyat?Mit kell kremen,lepedokon es torolkozon kivul beszerezni? Sved es anticellulitis masszazzsal belevaghatok?
Holnap szombat, nyugi, rendben lesz minden!
Sok sikert, szorítok!:)))
Épp most masszíroztam meg, tűri :)
Gyerkőc is kérte tegnap, de őt szinte képtelenség, mert annyira vonaglik közben!
Holnap meg összejövünk az egyik tanulótárssal, hogy együtt átnézzük.
No para, ma még csak szerda. Azért mert 1x elrontottad, nem azt jelenti, hogy ezután is rosszul fogod csinálni. Különben is addig még gyakorolsz nem?
Apa még mindig csikis, vagy megtaláltátok már a "közös hangot"?:)))
Rámfér!
Főleg, hogy tegnap átmasszíroztam apósom, anyósom, s a füzetem ellenére rájöttem, hogy belezavarodtam a hátmasszázsba :(
Igen, akkor én is félreérthető voltam bocsi:)))
Ha jól számolom,akkor 16-án lesz a vizsga ugye? Most még csak hétfő van, gyakorolj ügyesen, szorgalmasan és úgy kell odaállni szombaton, hogy Te mindent tudsz, magabiztosan /tudom, könnyű azt mondani/. Meglátod, Te leszel a legjobb! Sikerülni fog!!
Pozitív hozzáállás...Hihi
Küldök egy kis "enerdzsit". Jó?
Hálisten nem lett komolyabb bajom, csak a heves szívdobogás volt ijesztő.
Az oktatóm meg nem rossz, bármennyire is annak tűnt a válaszból :)
A tanfolyamtársam, meg engem inkább az zavar, ha megfeledkezik róla, hogy még csak most láttunk életünkbe először masszázsolást közelről, így egyenlőre még nem megy hipp-hopp!:)
Tulajdonképpen ua.
Tekercselős: alapos masszázs után->megfelelő krém->fóliával tekercselni
Azért kérdeztem, mert nekünk azt mondta az oktatónk.
Nekem mondjuk a rendes masszázs után is volt izomlázam .)
Igazság szerint nem szabad, hogy fájjon, de természetesen mindenki más, és többeknek inkább izomlázszerű "fájdalma" van, /hiszen azért csak megdolgozzuk őket:))/, de az max. másnapig lehet.
Egyébként meg van akin felbukkanhatnak kék-zöld foltok, de nem azért mert Te nem jól csináltál valamit, hanem mert a vendég alapból ilyen /tudjuk, hogy van akit elég ha megfognak, és ott marad az "ujjlenyomat"/, ezért alapszabály, hogy első lépésként alaposan kikérdezzük, mielőtt bármelyik masszázsba belekezdenénk.
Nem titok, van egy ilyen fórumom, hasonló sorstársakkal :)
Na, közben "megtanultuk" ma a keresztcsonti-derék, hát-és vállöv masszírozását is, jövő szombaton meg már vizsga.
A hátmasszázsnál elég sok fogást kell elsajátítani. Talán a legnehezebb, eddig azt hittem, hogy a has az, de nem!
Ha levizsgáztunk, s kezünkben a papír, akkor májusban erre épülhet majd még egy nyirok-és alakformáló masszázs is, ha minden igaz.
Addig is gyakorlom, gyakorlom, gyakorlom, hogy füzet nélkül is menjen minden. Persze nem mondom, hogy nem félek a gyakorlati vizsgától!:)
Szia!
Próbálj meg elhelyezkedni egy szalonban, vagy adj fel hirdetést, hogy masszírozást vállalsz ill. hogy házhoz is mész.
Sziasztok!
Orvendek,hogy ratok talatam.En is kezdo masszor vagyok.En 7 hetes kurzuson vettem reszt de sajna miutan befejeztem nem fogtam neki dolgozni viszont most szeretnek penzt keresni vele es nemtudom,hogyan alakitsam ki a vendegkorom.Ti hogyan csinaltatok?