Strandszezon előtti bekeményités! Csatlakozzatok! (beszélgetés)
Bevallom nem tudom mi lehet különbség a hatóanyag mennyiségén kívül!?:)
Én próbáltam egy ital formát, most utoljára a drogériapiac nevű boltban vettem tablettásat.
Szerintem olyan nagyon nem lehet vele félrenyúlni, csak kétes forrásból származót nem szabad venni...
Szia. Aerob edzés előtt kb fél-1 órával 500-1000 mg. Segíti az aerob edzés során a zsírsavak szállítását. Nem tudom milyen sportot folytatsz, de erősítő edzések után segíti az izom regenerációt is.
Szerintem ez a legtermészetesebb "fogyasztószer" sport mellett.
0404: Nem rossz cucc elég jókat írnak róla. Egy hibába ne ess. Ez nem egészségtelen cucc (max koffein miatt - magas vérnyomás mellett esetleg meg kell kérdezni orvost) semmi extra nincs benne, elnyomja az étvágyat van benne B vitamin meg egyebek. Ezért ne várd, hogy "csak" ettől fogyni fogsz. Az ilyen szerek max 5%-ot (ennyit szoktak mondani) segítenek a fogyásban. Aki ennél többet ígér vagy hazudik vagy ki tudja mi az amit beszedsz.
gkreka: mondtam én, hogy jó a torokra!!:) Én is így "kúráltam" ki magam.
Jóóóó reggelt mindenkinek!
Milyen volt a fügepálinka? ;-)
Cola helyett meg házipálinka, az is leöli a bacikat...:)
Bár a gyerekeknek azért azt csak nem kéne.:)
A legjobb választás!
Mostanában mindenben a citromosat választom én is :-) Most a 30 fokban meg pláne!
egészségedre!!!
Fagyi mandulagyulladásra is szuper :-)
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?