Stephen King rajongók ide! (beszélgetés)
hát tudod azért némelyik könyvet elég nehéz volt beszerezni... pl az Atlantisz gyermekeit, és A Minden Haláli-t én is netröl rendeltem... a többit meg hát vagy ujjabb kiadásban vagy régiben antikosnál találtam:) de igyis 3 év alatt gyültek össze..:)
anyibol jobb igy, hogy nem kell rohangálnom hogy beszerezzem őket... elmondom ha még nem mondtam:
hogy A remény rabjait most okt. 23. án vettem meg és nem véletlenül... mert alig egy héttel előtte megkérdeztem a keletinél a könyvestöl hogy van e... és akkor még mondta hogy nincs, de később érdemes megnézni ha arra járok... és ottvolt 23. án 2 remény rabjai könyv.. s igy egyiket megmentettem.... azért nem semmi hogy van még eladó aki oda is figyel a vásárlók igényeire..:)))
Hu, irigylem, akinek minden King-könyve megvan! Nekem csak a Ragyogás és a Holtsáv, a többit mind kölcsönkaptam ill. könyvtárból olvastam. A Setét torony sorozat is könyvtárunkból érkezett el hozzám. Az utolsó részre várnom kellett, az később jelent meg.
Amúgy annyi könyvünk van itthon, hogy ha tömve lennék pénzzel se férne nagyon már - van, ahol 3 sor van egymás mögött, de nagyjából szerencsére tudom, mit hol találjak.
Így könnyű =P
Bár én azért utálok antikváriushoz betévedni, mert ott mindig találok elfekvőben egy két unikumot... és azt ugye nem hagyja csak úgy ott az ember... =)
Na, ez nem hangzik rosszul =) váci vagyok, az nincs messze Pesttől =)
Köszönöm a segítséget!!! =)))
de gáz gyerekek...összeszámoltam hány könyvet akarok megvenni....
6 db...:P hát majd apránként....
Stephen King : Duma Key
Joe Hill: A szív alakú doboz
Joseph D'Lacey : Hús
Takami Kósun : Battle Royale
Peter Odry Mason : 7 Megdöbbentő történet,
13 Meghökkentő történet.
hát elég sok de majd apránként beszerzem vhogy..:)
A 21 rémes történet?
Hát, az egy nagyon nagyon régi könyv, még édesanyám emlegette. Századfordulós (most vagyok bajban, szóval az 1900-as évekre kell gondolni, amikor arra felé fordult a század) írók műveit tartalmazza, mint Bram Stroker, meg mások (hirtelen nem tudok többet), szigorúan nappal olvasandó, éjjeli olvasásért érthető okokból a kiadó nem vállal felelősséget... nagyon jó történetek vannak benne (novellás könyv), mint a Zöld tea, A bíró háza, meg még egy csomó =) Tényleg jó, én nem csalódtam...
Moncsi, nekem eddig mákom volt az antikva könyvekkel, mindig olcsóbban tudtam beszerezni őket... a nyáron rendeltem meg a 21 rémes történetet unokatesómnak, vicces áron, megjegyezném... az új King könyvek árának feléért lehet kapni, ahol én szoktam rendelni... =)
Majd ha végzek, elmesélem, hogy tetszett =DDD
Nekem tetszett a torony-sorozat, bár nem volt piskóta végigolvasni és nem minden részt szerettem egyformán. A végével, bevallom, nem igazán voltam elégedett. Nyáron olvastam még a Mobilt, most pedig a Végítélet 2. részét kezdtem el éppen.
Antikváriumból való a Holtsáv, azt nagyon szeretem.
Szerintem a Ragyogás a legjobb King-könyv.
sziasztok.
nos én szerintem 2-3 napon belül elovasom a torony 6. részét és kezdem még a héten a 7. et... nem fogom lelőni a poént .... tudom mi a vége:)) mert chaten volt kedves egy srác és elmondta... de örülök is mert legalább tetszik:)))nem véleg hogy valami hülyeség lesz:D
sztem ha belekezdesz, érdemes majd egésszében nézni az egész sorozatot... nekem ugy ahogy van bejött bár az 1,2,3 valamit a 4,5, 6 és nemsoká a 7. rész elolvasása között majdnem 1 év telt el...lgalábbis nálam...és még igyis jónak tartom az egészet... szóval érdemes belevágni:) de ne számits horrorisztikus dolgokra..:) csak érdekesekre... amit egyszer emlitettem hogy nem értek..a dark towerrel kapcsolatban,csak azért volt mert a tartalmakat elolvastam de könyvben még nem tartottam ott de választ kaptam szóval nincs mért aggódni..:)
remélem tetszeni fog:))
=)
Rám most a Christine után vár még egy halom Rejtő, de utána rendelek magamnak valami jó kis King-et, még nem tudom, melyiket, de Kinget csak antikváriumból, az emeli a hangulatát... (és olcsóbb is...)