Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Stefánia vagdalt sárgarépával töltve recept

Stefánia vagdalt sárgarépával töltve recept

A Stefánia vagdalt sárgarépával töltve hozzávalói:
1 kg darált hús
2 tojás
2 áztatott zsemle
3 fej fokhagyma
kis fej vöröshagyma
2 teáskanál pirospaprika

bors
1 piros kaliforniai paprika (kockára vágva)
Valamint:
4 vastagabb sárgarépa
20 dkg trappista sajt (felszeletelve)


A Stefánia vagdalt sárgarépával töltve elkészítési módja:
A hozzávalókat összegyúrtam, fele adagot kizsírozott tepsibe raktam, megformáztam, és rátettem a sajtszeleteket, arra a sárgarépát, amit előtte egészben kicsit megpároltam, a répákat pedig befedtem a sajtszeletekkel a végén rátettem a hús másik felét is. Meglocsoltam olvasztott zsírral, és kb. 1 óráig sütöttem, azután a fóliát levéve kicsit megpirítottam.

Hidegen és melegen is finom.



Kategória: Húsételek receptjei

A receptet beküldte: , 2012. okt. 26. 07:45
A stefánia vagdalt sárgarépával töltve elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook