Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Pulykamell copf baconbe bugyolált burgonyával recept

Pulykamell copf baconbe bugyolált burgonyával recept

A Pulykamell copf baconbe bugyolált burgonyával hozzávalói:
2 db tojássárgája
2-3 evőkanál majonéz
2-3 dl napraforgó olaj
2 evőkanál pirospaprika
50 dkg krumpli
1 csipet só
2 db gerezd fokhagyma
1 csipet bors
1 nagy pulykamellfilé
1 evőkanál fokhagymakrém
4 dkg liszt (amennyit a burgonya felvesz)
10 szelet bacon


A Pulykamell copf baconbe bugyolált burgonyával elkészítési módja:
A pulykamellet felszeleteljük, hosszában bevágjuk kétszer a szeleteket (3 részre) úgy, hogy a végük egyben maradjon. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük a szeleteket, majd pirospaprikás, fokhagymakrémes, borsos olajban pácoljuk pár órát hűtőben. Befonjuk a szeleteket hármas fonással, hústűvel hosszában megtűzzük. Serpenyőben aranyszínűre sütjük. A krumplit megtisztítjuk, felkockázzuk, és feltesszük sós vízben főni. Ha megfőtt, összetörjük, 2 tojás sárgáját keverünk hozzá, majonézt, borsot és fokhagymát, majd annyi lisztet, amennyit felvesz ahhoz, hogy gombócokat tudjunk formálni. A gombócokat baconszeletekbe csomagoljuk, és serpenyőben megsütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A pulykamell copf baconbe bugyolált burgonyával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook