Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Brassói aprópecsenye recept

Brassói aprópecsenye recept

A Brassói aprópecsenye hozzávalói:
40 dkg hús felkockázva
1 fej vöröshagyma
2-4 gerezd fokhagyma

bors
2-3 teáskanál őrölt pirospaprika
burgonya felkockázva 5-6 db


A Brassói aprópecsenye elkészítési módja:
Az apróra vágott vöröshagymát olajon megfonnyasztjuk,beletesszük a húst,ami levet fog engedni.Zsírjára sütjük.(amíg el nem fő a saját leve)Ezután fűszerezzük és felöntjük vízzel h. újnyira ellepje. Fedő rá. 20 perc után fedő le és ritka kevergetés mellett,ismét zsírjára sütjük.Ennyi idő alatt puhára kellet főnie.Tűz lekapcs.Rátesszük az apróra vágott fokhagymát,összekeverjük.Közben a kockára vágott burgonyát olajban aranysárgára sütjük enyhén megsózzuk.A végén az egészet összekeverjük.És kész

Savanyúságnak vöröskáposztát, sav.káposztát ajánlok hozzá. Jó étvágyat!


Kategória: Húsételek receptjei


A brassói aprópecsenye elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook