Spirituális Kávéház (beszélgetés)
Én nem tettem egyenlőségjelet közéjük.
Inkább úgy gondolom, hogy Ő egy nagyon szerethető ember, személy, megérdemelné végre, hogy boldog legyen. Függetlenül attól, hogy angyal-e vagy sem.
Szerinted harc az élet?
Szerintem nem.
Szerintem együttműködés - az Eggyel...
Tehát aki csak egy ütést bír ki, az egy ütést fog kapni, és akkor még ott van az ápoló, aki lekezeli a sebet.
De van olyan, aki egy egész sereggel felveszi a harcot, és annak egy egész sereget fognak adni, bármennyit kap is. És lehet hogy nem lesz ott az ápoló, hanem magának kell ellátni a sebeit.
Ennyi a különbség.
Akinek több adatott, attól többet is követelnek!
Kábé így fogalmazódik meg!
:))
Jó - igaz.
Na ez az, amitől falra mászok!!!
Mért gondolja mindenki azt, hogy az "angyalság" egyenlő a felhőtlen élettel???
Nagyon sokszor a legkeményebb szituációkban tevékenykednek.
Mivel magasabban vannak, nagyobb mélységekbe tudnak alászállni, mert így van meg az egyensúly.
Ennyi a lényeg!!
Több mindent kibírnak!
Ez az amit írtam!
Ellen-oldal? Vajon tényleg léteznek ördögi szándékkal levöök, vagy csupán a saját egójuk és saját történetük ketrecébe már-már reménytelenül fogságba akadtak, akik már nem tudják a létezésüket a jó irányba építeni?
Mármint nem nem tudják, hanem nem akarják, túl vonzóvá vált, amit az "építgetett k@ki" lehetööségei kínálnak. Vagy már annyira kényelmetlen lenne a változás, az önmagukkal szembe nézés... És persze tudomást sem hajlandóak venni arról, hogy valójában szenvednek.
Alapvetően értékválság van mindenhol.
Az értékek sárba tiprása zajlik.
Az értékek képviselőit nem mindenki ismeri fel, mint ahogy azokat sem, akik ezeket sárba tiporják.
Mindkettő összetéveszthető, összemosható!
De a tisztább tudatban helyre lehet tenni a dolgokat, rangsorolni lehet őket és akkor kiviláglik előttünk, hogy kinek mi a szerepe és mit képvisel a világban.
Ha csak a lélek rezgését figyeljük, nem számít hogy közismert személy -e vagy sem, mert a lélek rezgése lesz a mérvadó.
Az már csak hab a tortán, hogy a köztudatban is vannak ilyen magas lélekrezgésű emberek.
De ennek ellensúlyozására ott vannak az ellen-oldal képviselői is.
Mindenkinek sziasztok!
Mennyire köztudatban? Mennyire muszáj "angyal" szót használni rájuk (ez persze szerintem csak nekem rejt egy a jelentést piszkító emléket)?
Van néhány fiatal, akik politikai okok miatt tüüntek fel és a generációjuk "sajnostöbbségével" szemben nagyon nagy tartalommal "pottyantak le".
Aztán persze vannak müüvészek. Persze "nagyonnemangyalok a müüvészek angyalböörében" is szép helyeket foglalhatnak el a köztudatban.
Ami a médiát illeti, háát... mondjuk nem nézek tévét, de máshol fel-feltüünnek humoristák és néha már-már örülök, látva a közönségük méretét, hogy van még manapság, akit nem húz le a világ fura iránya. Lehet, itt már felcseréltem az angyal és az értékes, jó értelemben vett ember fogalmát.
Nagyon erős! És még a klipben is csesztetik!
Soha nem hagyják békén!! :((
Szinte az összes filmjében csoportosan támadnak ellene...
Mért?
Mert mindig a KIRÁLY-t akarják megdönteni!!! (nem a szolgát)
Én többnyire úgy gondolom, hogy nem 100% angyal, aki itt van, mert a magasabb rezgés miatt nem tudna csak úgy "ITT" lenni!
Tehát a "föld-angyal" egy EMBER, angyali tulajdonságokkal. Ez kábé azt takarja, hogy minimum tisztában van a SZERETET törvényével és egyéb törvényszerűségekkel, és átlát az embereken mint a szitán, miközben a JELEN-ben él!
De ha úgy vesszük, ilyenek az indigók is vagy a csillaggyermekek.
Angyali tulajdonságokkal rendelkeznek, de ezek mértéke és maga az életfeladat határozza meg, hogy melyik kasztba sorolják őket.
Hát, bizonyos értelemben ilyenek is.
De én úgy gondolom, hogy egy "föld-angyal" nem feltétlenül makulátlan, ő neki is lehet nem kevés ledolgozni valója, csak egy magasabb szinten, ahol nagyobb a nehézség és tényleges szellemi erővel lehet megoldani a dolgokat. Mondjuk egy nehéz helyen/helyzetben tevékenykedni, mert az orvos is oda kell leginkább, ahol beteg emberek vannak.
Az átlagember üvölt, ha megszúrják tűvel, a föld-angyal pedig még akkor is megbocsájtó, ha a lábát fűrészelik le. Csak ennyi a különbség.
Többet tűr, megbocsájtóbb, nehezebb élethelyzetekbe kerül, nagyobb feladatok várnak rá, felelősségteljesebb, bölcsebb, megértőbb, magasabb a fájdalomküszöbe, stb...
Amin más vonyít, azon ő kedvesen mosolyog.
Más szinten áll hozzá a témákhoz, az élethez.
Többet bír, terhelhetőbb.
Mondjuk neked az is megerőltető hogy megtámad egy ember, neki ott kezd megerőltető lenni, ha egy egész megye akarja meglincselni. Ennyi a különbség. :)
Közben az angyalosból átrakom ide a kérdést:
* Szerintetek ki angyal a köztudatban? *
Ne aggódj! A jel csak annyi, hogy én vagyok a nyitó és nem mindig tudok itt lenni.
Ha nélkülem nem megy, akkor bizony várni kell, amíg beindul... :))
További ajánlott fórumok:
- Akik csalódtak Istenben, Sátánba, Angyalokban, Démonokban, ezotériában, spiritualizmusban, stb...
- Hogyan léphetnék a spiritualitás útjára?
- A mindennapok materiális szemlélete szerinted kizárja a spiritualitást?
- Hogyan hozzuk felszínre a bennünk lévő rejtett spiritualitást?
- Az önmegismerésről, a világ megimeréséről útkeresésről, akár spirituális értelemben is, szóló filmeket keresnék. Tudnátok mondani?
- Léleklátó, spiritualitás..mi a véleményetek?