Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Spenóttal, sajttal töltött gombafejek recept

Spenóttal, sajttal töltött gombafejek recept

A Spenóttal, sajttal töltött gombafejek hozzávalói:
12 fej nagyobb gomba
20 dkg friss spenótlevél vagy 1 konzerv spenót
15 dkg brie sajt
10 dkg fenyőmag
2 evőkanál olívaolaj


A Spenóttal, sajttal töltött gombafejek elkészítési módja:
A gombát megtisztítjuk, a spóráit kivágjuk. A sajtot fél cm-es kockákra vágjuk.
A spenótot leforrázzuk (forrásban lévő vízben 15 másodperc), majd jeges vízbe tesszük. Leszűrjük, kinyomkodjuk belőle a vizet, egy tálba tesszük, S hozzáadjuk a felkockázott sajtot, a megpirított fenyőmagot, sózzuk, borsozzuk, és 2 evőkanál olívaolajjal jól összeforgatjuk.
A gombafejeket sütőlemezre tesszük, enyhén megsózzuk, és a tölteléket a tetejükre halmozzuk.
Előmelegített 150 fokos sütőben 10 perc alatt megsütjük. Forrón tálaljuk.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei

A receptet beküldte: , jan. 7. 07:08

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook