Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Sonkás zöldségfazék recept

Sonkás zöldségfazék recept

A Sonkás zöldségfazék hozzávalói:
30 dkg füstölt sonka,
30 dkg cukkíni,
1 szál póréhagyma,
15 dkg burgonya,
1 doboz morzsolt kukorica,
4 dl húsleveslé kockából,
1 evőkanál finomra vágott petrezselyem,
1 teáskanál currypor,
1 evőkanál vaj,
só,
őrölt bors


A Sonkás zöldségfazék elkészítési módja:
Aprítsd fel a zöldséget, és öntsd le a kukoricáról a levét. Forrósítsd fel a vajat nagyobb edényben, párold benne pár percig a felkarikázott póréhagymát, majd szórd meg a curryporral. Az így kapott masszát öntsd fel a húsleveslével, majd mehet bele a krumpli is. Ha megfőtt, add hozzá a cukkinit is és még néhány percig hagyd a tűzhelyen.


Kategória: Egytálételek receptjei


A sonkás zöldségfazék elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook