Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sonkás-újhagymás csirkemell recept

Sonkás-újhagymás csirkemell recept

A Sonkás-újhagymás csirkemell hozzávalói:
1,2 kg csirkemellfilé
szárnyas fűszerkeverék
3-4 ek olaj a sütéshez
2 szál újhagyma a zöld szárával együtt
20 dkg csirkemellsonka
20 dkg reszelt sajt
4 dl tejföl

bors
1 evőkanál mustár
3-4 paradicsom


Sonkás-újhagymás csirkemell

A Sonkás-újhagymás csirkemell elkészítési módja:
A csirkemellfilét megtisztítjuk, megmossuk, lecsöpögtetjük és vékony szeletekre vágjuk. A szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk és elrendezzük sorban, az előzőleg kizsírozott tepsiben. A megtisztított újhagymát karikára vágjuk. A sonkaszalámit apróra kockázzuk. Egy tálban a tejfölt elkeverjük a sóval, borssal, majd hozzáadjuk az újhagymát, a sonkát, reszelt sajt felét, valamint a mustárt és a tepsiben levő húsokra halmozzuk. Szeletelt paradicsomot teszünk a tetejére, és megszórjuk a maradék sajttal és megsütjük.

Ízlés szerinti körettel tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A sonkás-újhagymás csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook