Soha többet nem beszél ki belőlem online senki egyetlen... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
ápr. 28. 22:31
Az emberek màr nehezen biznak meg másokban hogy kamuzik e vagy tényleg ràszoruló..én is utaltam vkinek de mikor adtam a tippeket hogy tudna segiteni magàn egyiket sem fogadta meg..és szerintem kamuzik is..
Ugyhogy jobb ha nem is ir többet mert csak lehuzza a hangulatom "rezgésem" :(
Csak annak lehet segiteni aki akar vàltozàst!
Tiktokon is elnézem mennyien utaljatok a szàmlaszàmomra stb élőznek fiatal sràcok nők ahelyett hogy dolgoznànak!! Màs sokkal rosszabb helyzetbe gyerekekkel talpraàll mert küzd dolgozik túlorázik sporol nem nyaralgat nem divatozik stb.és felàll .. sokan meg csak kéregetnek :(
6. Myra
ápr. 27. 22:32
Mi történt?
5. tulipán*** (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 27. 22:10
Mi volt a sztori?
4. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 27. 19:45
Helyes! Én sem teszem, azon segítek, akin közvetlen tudok. Az is igaz, hogy anyagilag nem, inkább élelmiszerrel szoktam segíteni.
3. apeeng (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 27. 15:17
Te végighallgatsz egy szívbemarkoló történetet?..az a qurva kiváncsiság...
2. globus
ápr. 27. 14:24
Én is így vagyok vele. Nyilván nem hálálkodásért ad az ember, de hogy egy kösz se hangzik el véletlenül, az durva.
ápr. 27. 14:24
További ajánlott fórumok:
- + vagy - !csak! egyetlen betű
- Hiányzik, hogy többet beszéljünk...
- A kisfiam egyre többet látom nem mer az illető szemébe nézni akivel beszél, sőt ha belenéz huzgálja a szemét.Segitsetek mitől van ez?
- Miért kérte, hogy ne beszéljünk többet, mikor sokszor napi szinten beszéltünk?
- Azért húzza az időt, mert szeret velem beszélgetni? Esetleg többet is akarhat?
- Többet nem fogom győzködni. Beszélni sincs értelme vele....